Волинян просять не ігнорувати людей, які валяються на землі

2
6
Волинян просять не ігнорувати людей, які валяються на землі
Волинян просять звертати увагу на людей, які лежать на лавках чи на газонах, адже це можуть бути не лише люди, які перепили, а й громадяни, яким просто стало зле.

Про це йшлося 26 квітня під час брифінгу щодо забезпечення публічної безпеки та правопорядку, недопущення пожеж в екосистемах і надзвичайних ситуацій під час травневих свят, - пишуть Волинські новини.

Начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига наголосив, щоб волиняни не були байдужими до людей, які потребують медичної допомоги.

«Буває таке, що людина лежить на тротуарі, на лавці чи на газоні і на це кожному байдуже, адже всі думають, що людина перебрала і тому подібне. Є випадки, коли громадяни помирають, потребуючи допомоги, адже може бути серцевий напад чи якась інша хвороба. Якщо самому немає бажання надавати допомогу, то хоча б повідомте на «102», щоб ми прибули і надали першу медичну допомогу», - зазначив Петро Шпига та закликав волинян бути уважними та небайдужим до свого оточення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якось дзвонив 102,повідомляв.питали:"обдивіться людину і скажіть,на вашу думку він має ознаки сп'яніння?"кажу-так!відповідь: то ми не приїдемо.
Відповісти
Такого Вам сказати не могли... Не придумуйте...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні