Лапін розповів, як в Китаї його затримали прикордонники

0
2
Лапін розповів, як в Китаї його затримали прикордонники
Волинського депутата Ігоря Лапіна затримали в Китаї працівники паспортного контролю.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Під час робочої поїздки в Китай депутата затримали для перевірки дипломатичного паспорту старого зразку. Після прильоту в Гонконг делегація на двох авто вирушила в Китайську Народну Республіку в місто Шеньчжень.

«На пішохідному переході кордону мене затримали для з'ясування багатьох питань. Працівники паспортного контролю звіряли підпис в паспорті і зразки почерку. Для представників влади Китаю незрозумілим було, чому підпис на кирилиці», - написав Ігор Лапін.

«Перевіряли голкою, як приклеєне фото. Згодом працівник паспортного контролю запитав, чому поцарапане фото. Також, чому в моєму ручному підписі немає букви «і», в той час коли мене звати Ігор. Питали, чого в моєму підписі є буква «С», і як Олександр та Сашко - однакове ім'я», - додав депутат.

«Зателефонував у посольство України. Незважаючи на заборону користуватись телефоном, черговий перевів дзвінок. Я передав телефон працівнику паспортного контролю. Всупереч правил для затриманих, я вийшов до нього в кабінку)», - поділився Ігор Лапін.

«Дякую учасникам нашої делегації, що чекали. Вони навіть домовилися про графік чергування і передачу харчів для мене», - додав нардеп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні