--> «Волиньторф» хоче нових земель | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волиньторф» хоче нових земель

1
1
«Волиньторф» хоче нових земель
На Волині ДП "Волиньторф" хоче отримати нові землі.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

За словами директора підприємства Івана Киричика, щороку на підприємстві виготовляють 100 тисяч тонн брекетів. Вісімдесятьма відсотками продукції забезпечують Волинь, решту двадцять - експортують. Аби підприємство функціонувало, потрібно щороку вводити в експлуатацію нові землі, проте вже шість років як процес передачі земельних ділянок - зупинився.

Землі, які хоче отримати "Волиньторф", мають статус особливо цінних. Щоб отримати дозвіл на їх розробку, відповідний пакет документів готує саме підприємство, після цього його передають на підпис голові ОДА, і далі - у Київ.

Проте, з підписанням документів, каже директор, затягував екс-голова ОДА Володимир Гунчик. Сам же Гунчик запевняє, що сам "Волиньторф" папери підготував неправильно. Незважаючи на це, працівники декілька разів приходили з мітингами під стіни ОДА з вимогою виділити ділянки.



Аби врешті вирішити наболілу проблему, до "Волиньторфу" завітав губернатор ОДА Олександр Савченко. Це - перший за п'ятнадцять років офіційний візит губернатора на підприємство. Очільник області поспілкувався з працівниками та запевнив, що у проблемі з виділенням земель розбиратимуться.

Також губернатор запевнив, що досліджуватимуть ефективність роботи підприємства. Оскільки робітники працюють у важких для здоров'я умовах, а грошей у покращення цих умов, за його словами, вкладають недостатньо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Послухали б ту локшино-вішалку, що по Аверсу зараз йде про торф :))) З фінами порівнюють :) Да в нас суспільство і влада зовсім інші, що вони несуть? І ніхто ні словом про те, хто буде з цього мати! Ну як людей дурять капець, навколо ходять, замилюють все, а ви вірте... на кого те розраховано?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні