Губернатор Савченко шукає нового керівника в ОДА

3
-4
Губернатор Савченко шукає нового керівника в ОДА
У волинській ОДА оголосили конкурс на посаду керівника апарату.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА Олександра Савченка від 25 квітня.

Майбутній керівник апарату матиме 10,5 тисяч гривень посадового окладу, надбавку за вислугу років, за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премію та надбавку за інтенсивність праці.

Кандидати на посаду повинні мати освітній ступінь магістра, досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або на керівних посадах підприємств, установ та організацій не менше двох років.

Для участі у конкурсі потрібно подати копію паспорта, письмову заяву з поясненням мотивів, письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, передбачені Законом України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки, копії документів про освіту, оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою, заповнену особову картку встановленого зразка, декларацію за минулий рік.


Документи приймаютимуть до 16 години 11 травня 2018 року за адресою Київський майдан, 9, каб. 407 Конкурс проведуть 16 травня 2018 року о 10 годині за адресою проспект Відродження, 24.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така мала зарплата у директопів біблілтек по 13 тисяч.Так мало мають,а як прийдуть до корита,зразу стають мільйонерами.Найменший чиновник,а вже мв льйонер. ОТО ЯК КРАДУТЬ.А ,що ніхто не садить,не карає.Кради,скільки хочеш.г
Відповісти
Нехай знайде нового начальника Волинської митниці, а то Кривіцький Савченка тільки позорить і дескридитує... Тільки Савченко прийшов, як на Волинській митниці почалися вльоти за вльотами... Вже люди сміються!!!
Відповісти
А хто влетів? Дивіться більше замовних сюжетів на "плюсах" та Аверсі, там вам ще не такі "вльоти" покажуть :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні