Ще один підозрюваний у вбивстві Каті Литкіної потрапив за грати

1
-7
Ще один підозрюваний у вбивстві Каті Литкіної потрапив за грати
Максима Терлецького, якого підозрюють у вбивстві Катерини Литкіної, взяли під варту до 15 червня.

Судове засідання відбулося у середу, 25 квітня, у Луцькому міськрайонному суді, - повідомляє ВолиньPost.

Слідчий Віталій Федорчук заявив, інші заходи, окрім тримання підозрюваного під вартою, застосовувати не варто, оскільки Терлецький може незаконно впливати на свідків. На переконання слідчого, на волі Терлецький може знищити предмети, якими вбили Литкіну.

Також вимагали взяти Терлецького під варту на 54 дні, від 23 квітня, коли Терлецький прибув в Україну.

Обвинувачений Максим Терлецький розповів, що народився 20 листопада 1999 року у Нововолинську. В Україні вчився два роки, далі – 9 років у Словенії. Має неповну середню освіту. Зареєстроване місце проживання – у Словенії. Оголошену ж йому підозру Терлецький вважає необґрунтованою.

Під час досудового розслідування Максима Терлецького двічі викликали в Україну: перший раз – як свідка у справі, пов’язаній з його двоюрідним братом Назаром Статочнюком, другий раз – вже як підозрюваного.

Максим Терлецький ухилявся від розслідування, бо жодного разу за викликом не прибув. Адвокат Максима Терлецького Віктор Дягін попросив долучити до матеріалів справи документи, які відправляли у відповідь на такі виклики зі Словенії. Мовляв, вони засвідчують, що Терлецький та його законний представник – мама Лілія Терлецька – не могли приїхати в Україну через стан здоров’я.

Щоправда, ці документи були словенською мовою. Прокурор Сергій Самчук зауважив, що надання неперекладених документів – це лише спосіб ухилятися від розслідування.

Сам Максим Терлецький сказав, що не може пояснити, чому двічі не приїхав зі Словенії на виклик правоохоронців. Мама Максима Терлецького Лілія розповіла, що вперше не приїхали в Україну, бо був хворий Максим, другий раз – через її хворобу.

Прокурор Сергій Самчук додав, що наразі достовірно встановлено, що труп Катерини Литкіної переміщували дві особи. За словами Самчука, напередодні трагічної події Катерина мала зустрітися з Терлецьким, щоб розірвати стосунків.

Адвокат Терлецького заявив, що будь-яких прямих доказів того, що Терлецький причетний до вбивства, немає.

Зрештою суддя Олександр Ковальчук ухвалив рішення взяти Максима Терлецького під варту на 54 дні з моменти його затримання в Україні (приблизно 19 година 23 квітня), тобто до 15 червня без визначення розміру застави.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/pravoslavni-svyata-u-grudni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/data-provedennya-dnya-nacionalno%d1%97-gvardi%d1%97-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/kalendar-svyat-u-grudni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-dlya-posivu-na-listopad-2018-roku-dlya-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні