У Луцьку не вивозять пластикове сміття. ВІДЕО

0
-6
У Луцьку не вивозять пластикове сміття. ВІДЕО
У Луцьку проблеми із вивезенням пластику. Містяни скаржаться, мовляв є такі райони, де після Великодня відходи з контейнерів для роздільного збору сміття ще не прибрали.

Директорка ЦНАПу каже, що чимало людей телефонували на гарячу лінію міської ради, але досі пластик не вивезли, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

Зі слів комунальників, усе через брак рук. 12 із 18 автомобілів для вивозу сміття не вийшли на рейси, бо немає водіїв.

"Дуже важко людям пояснити, що зараз у нас проблеми з кадрами, з технікою і багато інших проблем. Це нікого не цікавить, цікавить кінцевий результат", - каже секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

Зараз заробітну плату водієві сміттєвоза підняли до 10 тисяч, отож сподіваються, що охочі працювати таки знайдуться. Та якщо навіть людей не наймуть на роботу у найближчі декілька днів, то запевняє секретар Луцькради – пластик вивозитимуть ті люди, які залишились на підприємстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні