У Луцьку відкривають новий «Паспортний сервіс»

4
7
У Луцьку відкривають новий «Паспортний сервіс»
Державне підприємство «Документ» продовжує модернізувати й розширювати мережу Центрів обслуговування громадян «Паспортний сервіс».

25 квітня у Луцьку на третьому поверсі торгового центру «Варшавський» відкриється оновлений центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс».

У відкритті центру візьмуть участь представники місцевої влади, керівництво Управління державної міграційної служби України в Волинській області, журналісти волинських засобів масової інформації.

Луцький центр протягом дня буде приймати 250-300 осіб, що суттєво покращить можливості містян і гостей міста оформити собі паспорт для виїзду за кордон швидко й у по-справжньому комфортних умовах. Крім того громадяни, що зареєстровані в Луцьку зможуть оформити в центрі свої перші внутрішні паспорти у формі ID-карток.

Площа приміщення центру – понад 300 квадратних метрів. У фронт-офісі функціонуватимуть 6 робочих станцій для оформлення необхідних бланків та зняття біометричних даних.

Оновлений «Паспортний сервіс» замінить колишній невеликий центр, пропускна спроможність якого була доволі невеликою - лише 80 осіб на день і, звичайно, не могла задовольнити попит лучан та гостей столиці Волині.

Працювати «Паспортний сервіс» буде по буднях з 8:30 до 18:00 (без перерви на обід), у суботу з 8:30 до 13:00.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А добиратися як туди не подумали бовдури??? На вертольотах?
Відповісти
Точно так само, як на "Пасаж" люди добираються. І хоч я ніякісінького відношення не маю ні до яких державних установ, але: за що ви ображаєте людей? Мені не зрозуміло. Транспорт їздить, спальні райони поруч. Вам особисто незручно? Йдіть туди, де зручно. А я дякую тим, хто відкриває той центр.
Відповісти
Звичайно, що не зручно добиратися...ще б на 40-му відкрили...
Відповісти
Питаю тих ,хто незадоволений: а де Вам було б зручно?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні