Богдан Коваль розповів про нові фільми у програмі «Кіно 12D». ВІДЕО

0
0
Богдан Коваль розповів про нові фільми у програмі «Кіно 12D». ВІДЕО
Ведучий "12 каналу" Богдан Коваль у новому випуску програми "Кіно 12D" розповів про найцікавіші прем'єри тижня.



"Месники: Війна нескінченності"

Війна Месників із злом продовжується, але цього разу ворог ще сильніший, розумніший та могутніший, як ніколи раніше. Усі попередні події вели до цієї, коли месники вже втомлені війнами. Адже поки супергерої на Землі та за її межами боролися проти лиходіїв, за всім цим спостерігав грізний титан Танос.

Але тепер і він вирішує втрутитися у бій за володарювання світом.
У нього є велика перевага - рукавичка Нескінченності, за допомогою якої він хоче зібрати всі Камені Нескінченності. Якщо у нього вийде знайти всі шість артефактів, він стане всемогутнім і всезнаючим.
Танос жадає знищити половину Всесвіту, а Месники ще ніколи не зустрічали злодія такої сили. Для перемоги їм треба забути про всі сварки і розбіжност.

Режисерами картини стали брати Ентоні та Джо Руссо. Вони раніше займалися двома попередніми стрічками про Месників 2014-го та 2016-го років.

До цього Месники завжди здобували перемогу, не зважаючи на розбіжності в команді, але чим завершиться дев’ятнадцятий фільм компанії Marvel, у кіно вже 26 квітня.

"Лігво монстра"

У сучасному світі, де всім керують гроші, багато справ є такими ж брудними, як і самі купюри. Та інколи ще більше зло навпроти змушує ввімкнути власну совість.

Двоє бідних друзів, які заробляють на життя, паркуючи автомобілі багатіїв біля дорогого ресторану, вирішили скористатися своїм становищем і вигадали геніальний план. Один із хлопців забирає авто їх власників, їде до них додому і грабує. Інший в той же час контролює ситуацію на місці. Так вони щоночі отримують чималий заробіток.

Але одного разу Шон потрапив у будинок до неймовірно багатого чоловіка, де він знайшов дівчину, скуту ланцюгами.
Під дією страху хлопець тікає, але така знахідка не дає йому спокійно жити.

В той же час господар будинку виявився справжнім монстром із плоті. І тепер він буде полювати за друзями й усіма, хто їм дорогий.
Офіційна назва фільму "Bad Samaritan", що перекладається як "Поганий самаритянин".

Режисером картини став Дін Девлін, який раніше займався стрічкою "Геошторм" (2017).

А скільки таких же заможних людей навколо нас, котрі можуть дозволити собі все - навіть людське життя.
Але чи вдасться врятувати незнайомку із полону монстра, у кіно з 26 квітня.

"Пташині пригоди"

Маленьке пташеня Рижик не навчилося літати вчасно до осінньої міграції. Тому родичі не змогли взяти маля із собою в Райську долину. Але Рижик не хоче опускати свої крильця і вирішує - якщо не може летіти, тоді прийде пішки в потрібне місце.

Та, на жаль, він абсолютно не орієнтується на місцевості. Але завдяки щасливому випадку малюк зустрічає старого відлюдника Гайрона, який усю зими залишається на місці. Ця куріпка дуже дивакувата, але може допомогти Рижику вижити в холодну погоду і знайти своїх рідних. Двоє нових друзів дуже різні, але, проходячи крізь перепони і труднощі, стають справжньою сім'єю.
Режисером мультфільму став Аудні Аусгейрссон, який є не зовсім відомим у цій сфері. Втім, раніше вже займався проектом "Підводна течія" (2010)

Анімація буде цікавою і для тих, кому подобався пернатий спецзагін 2005-го року. А ось нові пташині пригоди та історія на великих екранах вже 26 квітня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні