Ходять в туалет у під'їздах, - лучанка про відвідувачів ЦНАПу

1
-6
Ходять в туалет у під'їздах, - лучанка про відвідувачів ЦНАПу
Лучанка стверджує, що відвідувачі луцького ЦНАПу, поки стоять у черзі, ходять в туалет під будинки і в під'їзди мешканців.

Про це пише Юлія Луцька на веб-платформі Відкрите місто.

"Багато хто знає, що біля ЦНАПу з самісінького ранку (5-6 година) скупчуються люди для створення черги. В таку ранню годину зачинено ЦНАП і прилеглі заклади харчування. Громадяни шукають зручні місця щоб справити нужду і знаходять їх де б ви думали: біля прилеглих житлових будинків або в підїздах цих будинків", - йдеться у повідомленні.

За словами Юлії, про це кажуть мешканці будинків по вулицях Л.Українки, Гаврилюка і П'ятницька Гірка.

"Будь ласка, поставте біля ЦНАПу біоТУАЛЕТИ або придумайте інший спосіб - організуйте людям можливість скористатись туалетом. P.S. Таблички "щодо вигулу собак на газонах " для вищевказаних осіб не перепона щоб під дерево "сходити" - зазначає лучанка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можливо якби ЦНАП штучно не створював черги, і люди не вимушені були займати ті черги з 5 ранку, то й питання б вирішилось. Але ж нашо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні