Біля дороги на Волині знайшли п'яну жінку

2
4
Біля дороги на Волині знайшли п'яну жінку
На узбіччі дороги Піща-Пулемець знайшли п'яну жінку.

Про це повідомляє Шацьке відділення ГУНП у Волинській області.

Жінка - жителька одного із місцевих сіл.

Вона лежала на узбіччі дороги. Виявилось, жінка була нетверезою.

Волинянці надали необхідну медичну допомогу та склали адміністраивний протокол.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
— Пийте українці!
Тверезі Ви нікому не потрібні. А ще краще: маєте здохнути. Щоб звільнити територію. Яка готується для продажу за борги. Задля такої благої цілі теж із зомбоящика будете чути про »чоловічу радість», »п’єш-як дихаєш», »сила зерна», »чоловіки люблять натуральність» і т.д.
— Будьте бідні українці!
Бо заможні та незалежні Ви нікому не потрібні. Маєте стояти на колінах та молитися на тарілку супу та субсидію. А господарі на Вас знайдуться.
Ось такі реалії… Маємо самі рятуватися у цьому вирі. Щоб не зникнути.
У цей непростий час має бути більше позитиву. Щоб вселити людям надію на краще. Має бути пропаганда здорового способу життя, міцної сім’ї. Має бути фінансова просвіта населення.
В центрі уваги має стати людина.Бо мудрі Ви нікому не потрібні. Через те Вам будуть постійно заливати з екранів мильне лайно. І мінімум розвиткових і корисних програм.
— Бійтеся українці!
Маєте бути послушними та боятися вийти з хати. Через те із зомбоящика максимально будете чути, де хто застрілився чи повісився. Максимум негативу.

Відповісти
Тема п'яної жінки ,що спала обабіч дороги. вами розкрита неповністю.Ви нічого з цього приводу не сказали про проблеми всесвітньої глобалізації,танення полярних льодів ,та майбутньої колонізації Марса.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні