В лучан питають, де смердить у місті

3
-2
В лучан питають, де смердить у місті
Лучан закликають повідомляти про факти смороду на гарячу лінію 15-80 та в Держпродспоживслужбу.

Про це йшлося під час зустрічі лучан із заступником міського голови Костянтином Петрочуком та начальником відділу екології Луцької міської ради Анатолієм Гламаздою, - пишуть Волинські новини.

Як зауважив Костянтин Петрочук, повноваження профільного департаменту – обмежені. Тому зараз визначають ймовірні джерела смороду, аби на основі цієї інформації зробити запит в Держпродспоживслужбу.

Найчастіше, з його слів, сморід шириться о 16:30 – 17:00, близько 23:00, рідше – в першій половині дня. Найбільше його чути в Привокзальному районі міста, на вулиці Гулака-Артемовського та прилеглих територіях. Останніми днями лучани залишають на гарячу лінію 15-80 близько 70 звернень щодо смороду на день.

Зі слів Костянтина Петрочука, важливо, щоб звернення щодо смороду залишали саме громадяни. Адже в цьому випадку відповідні служби можуть перевірити причетні підприємства попри дію мораторію на перевірку.

Наразі є підозри, що один з м’ясопереробних заводів, біля якого раніше знайшли захоронення тушок, закопує їх на території підприємства. А оскільки це приватна територія, то вільного доступу контролюючих органів туди немає.

До кінця тижня в міській раді обіцяють зробити точні заміри та передати звернення в Держпродспоживслужбу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О 8:40 і до 10:15 орієнтовно, смерділо по вул. Городецькій. Район "Сафрона" та супермаркету "Наш край"
Відповісти
Як на цей номер набрати з мобільного????
Відповісти
сьогодні вранці десь біля 7,сморід був в районі Київського майдану
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні