На Волині змагаються за звання «Учитель року-2018»

3
-3
На Волині змагаються за звання «Учитель року-2018»
У Волинській області проходить заключний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018».

Він стартував 21 квітня у Рівненській, Волинській, Івано-Франківській та Запорізькій областях, - повідомили у прес-службі Міністерства освіти та науки.

На цьому етапі змагатимуться 100 вчителів, які здобули перемогу в обласному турі конкурсу. Змагання триватимуть впродовж тижня, до 28 квітня.

“Конкурс “Учитель року” покликаний виявити учителів-новаторів, здатних випереджати час і закладати нові моделі мислення. Такі педагоги конструюють траєкторію майбутнього нашої країни, формуючи в учнів і учениць ціннісні орієнтири, їхнє ставлення до життя і різних його виявів”, - наголосила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Конкурсні випробування проходять у номінаціях: “Українська мова та література”, “Німецька мова”, “Фізика” та “Фізична культура” - у кожній змагаються по 25 учасників. Їм запропонують тести з фахової майстерності, методичний практикум та практичну роботу.

Далі у кожній номінації визначать 12 лідерів, які продовжать змагання у фіналі. Вони братимуть участь у конкурсних завданнях “Урок” та “Навчальний проект”. Найвищі бали журі надасть конкурсантам, які доведуть свою професійну майстерність та презентують новаторські ідеї.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серед вчителів слід провести конкурс не лише на педагогічну майстерність.А й конкурс на людяність і на симпатію вчителя до людей,учнів,батьків
,також взяти до уваги й те,як цей вчитель виховує власних дітей.Бо часто-густо так буває,що переможець конкурсу потім не чує під собою землі.Думає,що він Бога за бороду схопив !!
Відповісти
А чому у конкурсі беруть участь лише фізики ( це про точні науки йде мова)? А де математики,хіміки? У нас що такі талановиті лише фізики?
Відповісти
Щороку номінації змінюються.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні