На Волині не знайшли валютників. ВІДЕО

7
6
На Волині не знайшли валютників. ВІДЕО
Одинадцять нелегальних пунктів обміну валют виявили у Києві, Закарпатській, Харківській, Львівській та Рівненській областях. Загалом працівники Національного банку України перевірили 13 регіонів, серед них і Волинь. Тут порушень не виявили.

Про це повідомляє 12 канал.

Банківський регулятор за результатами перевірок надіслав листи на адресу керівників відповідних фінансових установ з вимогами надати пояснення та усунути виявлені недоліки. Інформацію про нелегальні обмінні пункти надіслали до правоохоронних органів.

В НБУ кажуть, що найкраще на такі повідомлення реагують підрозділи захисту економіки Національної поліції в Києві, Львівській та Закарпатській областях. Інформація щодо ліцензій та адрес офіційних пунктів обміну валют розміщена на сайті держрегулятора.

Загалом у першому кварталі Національний банк України провів 264 перевірки структурних підрозділів небанківських фінансових установ щодо дотримання ними порядку організації та здійснення валютно-обмінних операцій. Торік перевірив більше тисячі таких структур.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
половина курей на Волині поздихали від сміху
Відповісти
прямо наче "зелені чоловічки" ііх тут нема...
Відповісти
Так само як ігрових автоматів
Відповісти
Сліпці, можу показати
Відповісти
Ха ха ха!!!!! До окуліста пора!!!!
Відповісти
Видно результат роботи нового голови ОДА
Відповісти
Нехай заїдуть в Старовойтово, біля митного поста Ягодин, а там валютчиків море.. От і немає порушень, бо проплатили... Бардак в тих перевірках...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні