--> Яким буде чемпіонат України з кікбоксингу WAKO у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Яким буде чемпіонат України з кікбоксингу WAKO у Луцьку

1
5
Яким буде чемпіонат України з кікбоксингу WAKO у Луцьку
20 квітні у арт-кафе Стоп-кадр відбулась прес-конференція з нагоди проведення в місті Луцьк чемпіонату України з кікбоксингу WAKO.

Головувала на заході президент Національної федерації кікбоксингу WAKO України Ольга Павленко. До президії, окрім Ольги Павленко, входили президент Волинської федерації кікбоксингу WAKO Віталій Тимофєєв, голова організаційного комітету чемпіонату Юрій Куц, володар кубка світу з кікбоксингу WAKO Юрій Зубчук, головний тренер збірної України з кікбоксингу WAKO В’ячеслав Гопанчук та віце-президент федерації кікбоксингу WAKO України, голова колегії суддів, головний суддя змагання –
Юрій Зубов.



Також на прес-конференції були присутні перший віце-президент федерації кікбоксингу України Анатолій Перцев, голова дисциплінарного комітету, віце-президент федерації кікбоксингу України Сергій Руденко, чемпіони світу, заслужені спортсмени, майстри спорту такі як Віталій Дубина, Орфан Сананзаде, Роман Головатюк, Іван Ткаченко, Роман Щербатюк, Володимир Демчук та інші.

Ольга Павленко зазначила, що федерація WAKO Ukraine нині представлена у кожному куточку нашої держави, а участь у змаганні візьмуть спортсмени з 19 областей. Також вона коротко розповіла про міжнародні досягнення федерації та плани на майбутнє.

«Цей чемпіонат показує нашу роботу протягом усього 2017року. На всесвітніх змаганнях збірна України посіла третє командне місце. Ми всі доклали до цього багато зусиль. До того ж, на міжнародній конференції з питань проведення всесвітніх ігор, кікбоксинг WAKO визнали видом спорту, що у 2021 році буде
представлений на всесвітніх змаганнях, де візьмуть участь 3600 спортсменів. Тобто, кікбоксинг WAKO стане одним із 30 видів спорту, представлених на цій першості. І щоб добре там себе показати нам потрібно докласти усіх зусиль» - наголосила президент Національної федерації кікбоксингу WAKO України.

Члени президії запевнили, що змагання проводитимуться на високому рівні. Буде забезпечено справедливе професійне суддівство. За результатами відбіркових поєдинків, 10 пар пройдуть у фінал, який відбудеться в рамках гала-вечора.

Головний тренер збірної України з кікбоксингу WAKO В’ячеслав Гопанчук зазначив, що під час чемпіонату буде також проведено відбір для участі в чемпіонаті Європи. Потрапити до збірної України буде надзвичайно важко, адже змагатимуться найкращі.

Нагадаємо, що вперше у Луцьку, 22 квітня, проведуть гала-шоу, яке складатиметься з двох частин: спортивні змагання з кікбоксингу WAKO та гала-концерт.

Попередні відбіркові поєдинки проходять 20 та 21 квітня у РЦ «Адреналін». 22 квітня відбудуться фінальні бої та гала-вечір в арт-кафе «Стоп-кадр».

Змагання відбуватимуться у таких категоріях: «Фул-контакт», «К-1», «Музичні форми» та «Кік-лайт».

Фінал буде закритого типу. На гостей чекають справжні дорослі поєдинки від професійних спортсменів.

Ведучі - учасники «Ліги сміху» - команда «Замок Любарта».

Квитки на гала-шоу можна замовити за телефоном: 095 618 28 87, на сайті kasa.in.ua та в арт-кафе «Стоп-кадр».
Ціна: 50 гривень

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наші найгарніші)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні