--> Помер найвідоміший у світі шведський діджей Avicii | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Помер найвідоміший у світі шведський діджей Avicii

0
-7
Помер найвідоміший у світі шведський діджей Avicii
Шведський діджей Тім Берглінг, відомий як Avicii, помер у віці 28 років.

Про це повідомляє журнал Variety.

Представники музиканта повідомили, що його було знайдено мертвим в Маскаті, столиці Омана (країни в південно-західний Азії).

«З глибоким сумом ми повідомляємо про смерть Тіма Берглінга, також відомого під псевдонімом Avicii... Сім'я вражена такою звісткою, ми просимо всіх з повагою поставитися до них в цей важкий час. Ніяких подальших заяв не буде», – з такою офіційною заявою виступив представник діджея.

Причина смерті не називається. Повідомляється, що Тім Берглінг останні кілька років страждав від проблем зі здоров'ям, у тому числі через алкоголь.

Діджей Avicii починав кар'єру з реміксів. Він прославився в 2010 році завдяки синглам «My Feelings for You», «Seek Bromance», «Blessed» і «Levels». У 2013 році журнал Forbes назвав його одним з найбільш високооплачуваних діджеїв в світі. За деякими даними, він заробляв близько $20 млн на рік.

Найпопулярніші композиції музиканта (за кількістю переглядів на Youtube) – Wake me up та Hey, Brother.

Avicii вважають одним із найуспішніших ді-джеїв електро-поп-музики. Він співпрацював із Крісом Мартіном з британського гурту Coldplay, Jon Bon Jovi, Роббі Вільямсом і Мадонною.

За інформацією Billboard, Тім Берглінг виступив продюсером таких всесвітньовідомих пісень, як Coldplay – «A Sky Full Of Stars» та «Hymn for the Weekend», Madonna – «Devil Pray», David Guetta – «Lovers on the Sun» та ін.

У 2014 році він здобув нагороди у двох номінаціях найважливішої німецької музичної премії Echo: «Хіт року» (за «Wake Me Up») та «Митець електронної танцювальної музики».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні