--> У російській школі підлітка лупцювали мінімум 20 разів за те, що українець | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У російській школі підлітка лупцювали мінімум 20 разів за те, що українець

5
2
У російській школі підлітка лупцювали мінімум 20 разів за те, що українець
У Росії однокласники побили хлопчика через його українське коріння, а відео знущання зняли на телефон і виклали в інтернет.

Це сталося в одній зі шкіл селища Велика Іжора Ленінградської області, йдеться в сюжеті ТСН.

Шокуючі кадри оприлюднило російське інтернет-видання. На них видно, як 12-річного учня забивають інші підлітки, дитину гамселять і руками, і ногами. За матеріалами видання, матір хлопчика розказала, що її сина лупцюють у школі регулярно, бо він народився на Прикарпатті.

Жінка твердить, що місцеві школярі постійно його обзивають "хохлом", попри те, що батько хлопчика служить у російській армії. ТСН зв'язалася з мамою потерпілого хлопчика, яка підтвердила цю інформацію та зазначила, що її сина в школі били мінімум 20 разів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Російського народу не існує, так само як і росії.це зборище різних народів.загальна назва ЗУЛУСИ. Є серед них хороші люди але це лише декілька процентів. Тому побиття існує і внаших школах, але щоб побили за те що ти зулус чи кацап я не чув. Ленінградце межа де починається тайга,не дивно що там дикий дрімучий народ.
Відповісти
Очевидно, після кожного такого випадку доведеться витягати для адекватної реакції рос. консула, поки такі дії не припиняться...
Відповісти
Таке саме відношення до українців і у Польщі є було і буде.
Це треба щоб діти били своїх батьків безмозглих в Україні що вибирають таку владу за відро щебеню і жменю гречки.
Відповісти
Діти бити батьків не можуть, у нас ювенальна юстиція. А от ми дорослі повинні не мовчати поки хрякі про владі втіхаря піднімають ціни на хліб,проїзд, газ, електроенергію. Особисто я ненавиджу цю так звану владу. Якби міг знищив би. Тор.
Відповісти
Мордор..."скрєпи" рулять,маразм крєпчаєт (реаліі "русского міра)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні