--> 16 волинян прозвітували, що є мільйонерами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

16 волинян прозвітували, що є мільйонерами

1
-2
16 волинян прозвітували, що є мільйонерами
16 волинян прозвітували про доходи понад 1 мільйон гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

За останніми даними податкові декларації про майновий стан і доходи за 2017 рік до державних податкових інспекцій Волині подали 3750 громадян. Із загальної кількості декларантів доходи, що перевищують 1 мільйон гривень, вказали 16 волинян.

Як свідчить аналітика, офіційні волинські мільйонери переважно задекларували іноземні доходи та доходи від продажу нерухомості.

«Завдяки сумлінню волинських декларантів ми очікуємо, що до бюджетів додатково надійде 7,6 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 1,4 мільйона гривень військового збору. Варто особливо відзначити, що такі вагомі суми податків будуть сплачені не лише найзаможнішими волинянами, а завдяки тим громадянам, котрі свідомо задекларували доходи, з яких у минулому році не було сплачено податків», – розповіла начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

У ГУ ДФС у Волинській області звертають увагу: до завершення кампанії декларування доходів залишилося 10 днів. Тож в державних податкових інспекціях області очікують, що волиняни, котрі у 2017 році отримали доходи, з яких не сплачено ПДФО та військовий збір, але ще не відзвітувалися про них, завітають до Центрів обслуговування платників.

«Особлива категорія декларантів, яких ми чекаємо – це ті наші земляки, які ввозять великі партії товарів через кордон без оформлення підприємницької діяльності. Однак, цей факт не звільняє їх від сплати податків, оскільки вони як фізичні особи отримують реальні доходи, що не оподатковані. Ми закликаємо громадян, які фактично імпортують товари не для власного споживання, а з комерційною метою, не ігнорувати конституційний обов’язок, до 1 травня подати податкову декларацію про майновий стан і доходи, визначити та сплатити ПДФО та військовий збір. Це й буде вияв справжнього патріотизму, який, як відомо, передбачає сплату податків», – підкреслює начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Фахівці Центрів обслуговування платників приділяють належну увагу кожному декларанту, надають необхідну консультаційну допомогу в процесі заповнення декларації. Тож подання декларації та виконання конституційного обов’язку не вимагають особливих економічних знань чи виняткових зусиль, – наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
16 - це офіційно. А скільки "Александров Корейко" всього живе на Волині, навіть податкова не знає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні