«Сцикуха, ти як розмовляєш?» - у Луцьку в маршрутці хамила бабуся

17
11
«Сцикуха, ти як розмовляєш?» - у Луцьку в маршрутці хамила бабуся
У Луцьку в маршрутці №107 жінка відмовилася передавати гроші за проїзд та нахамила пасажирці.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила Ірина Белоцька.

"Їду на роботу. Всі як завжди передають за проїзд. Переді мною жіночка сидить, у грубій формі відмовилася передавати за проїзд, бо ж та молодьож.... Кажу, що не ввічливо грубити незнайомим людям, а вона мені: "Слухай, сцекуха. Ти як розмовляєш? Я вже бабуся, а тобі ще дітей родити!" - йдеться у дописі.

Цей випадок, на щастя, не сильно засмутив жінку.

"Ну після такого я просто розцвіла :) Ще б пак, зважаючи, що старшому сину 19 рочків буде, а загін бабусек ще не бачить в мені потенційну членкіню свого клуба. Значить, я не просто гарна, а ще й молода", - пише Ірина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не факт. Якщо у маршрутці прохід між рядами сидінь вільний, то з чого то передавати гроші ? Оплатити проїзд має пасажир, а не чотири посередника між ним і водієм. Інша річ, коли прохід до водія ускладнений, тоді і передають грощі за проїзд через когось. У загальному - так.
Відповісти
А мене дратує, коли гроші за проїзд передають через тих, що стоять. Наші водії і так їздять як навіжені, тільки встигай триматись, а тут же и з грошима та здачєю гратися.
Відповісти
Взагалі бабульок уникаю, з тепершнім часом, вони не те що хамлять, а й проклинати можуть. Чомусь в них в голові чи то в тралейбусі чи в маршрутці, що всі крім них тупі
Відповісти
Бабулька права на всі 100%. НІхто не зобовязаний передавати твої гроші, заходи через передні двері та плати відразу підготовлену суму. Совки привикли ,що всім їм чимось винні та повинні.
Відповісти
а блін тяжко протягнути руки і передати гроші, прям цеглу носити
Відповісти
не можна свої проблеми перекладати на чужих незнайомих людей. Сам обілечуйся.
Відповісти
Вибачте мені, я плачу за проїзд в напів розваленій маршрутці і навіть не сідаю, дуже рідко, навіть якщо є вільні місця, бо гарантовано зайдуть бабульки, вагітні жінки і взагалі жінки будуть стояти мовчки, но бабульки неее... Якщо вже їм дають місце чого не передати кошти, корона спаде?
Відповісти
Я заходжу і плачу. Молодь біжить займає місця і тоді починають передавати гроші. Від таких я теж гроші не передаю.
Відповісти
Бабулька права, і Дідо все коротко і ясно пояснив. Ніколи не передаю кошти, в мене хватає поваги до інших. Передні двері і приготовлені кошти. Невже так важко?
Відповісти
Ніколи не думала, що питання придбання білета в маршрутці може викликати таке жваве обговорення)
Відповісти
А може варто бути більш милосердними та ввічливими один до одного, бо дійсно не так вже й важко передати кошти, а часто буває й так, що сам заплатиш відразу, коли зайшов, але доводиться передавати кошти інших пасажирів. А бувають ситуації, коли відразу заплатити просто фізично не можливо. Хіба варто через таку дрібницю ображати іншу людину. А жінка-красуня - просто молодець: не відповіла грубо на образу, а сприйняла ситуацію з гумором - хай щастить.
Відповісти
"членкіня". я в шоці.
Відповісти
Бабуся просікла, шо членкині, директорки і акторки самі справляться з оплатов
Відповісти
Заплатити за проїзд можна при вході але ж де гарантія, що водій різко не рушить і не впадеш,а ще й руки зайняті. Чомусь в інших містах практикують оплату при виході?
Відповісти
А в чому проблема?Допогти іншій передати за проїзд,може тоді давайте разом підемо на Схід і хлопцям допоможемо зброю переносити і т.д.Якщо за проїзд вам вашко передати до водія.Абсурд,через тих "бабульок" ніколи людям неможна встигнути на роботу бо вічно кудись пнуться своїми сумками.А ще запах(Краще б дома добре помились і тоді йдіть собі по своїм справам.Ато такі розумні що в Европу дійдем.
Відповісти
до чого тут війна? Може деяким людям неприємно ,коли незнайомці тикають пальце у спину. Це є елементи вихованості. а не панібратства чи милосердя. Твоя свобода закінчується там, де починається свобода іншого.Передавати за проїзд є печерним совківзмом.
Відповісти
Купляйте бляхи і їздіть без бабульок)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні