--> Стало відомо, хто побив волинських журналістів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, хто побив волинських журналістів

15
-6
Стало відомо, хто побив волинських журналістів
Стало відомо, хто побив журналіста відділу розслідувань «Волинь24» Сергія Шаповала та оператора «12 каналу» Романа Харченка.

Нагадаємо, у середу, 20 квітня, на підприємстві ПП «Агро-дружба», що в Теребовлянському районі Тернопільської області під час розслідування нелегального продажу дизельного пального жорстоко побили та тримали у замкненому приміщені журналіста Сергія Шаповала та оператора Романа Харченка.

Сергій Шаповал розповів, що напав на них керівник підприємства ПП «Агро-дружба» Роман Когут зі своїм помічником. До слова, Роман Когут є членом виконкому Теребовлянської міської ради.

Роман Когут - ліворуч, поряд - голова Теребовлянської райдержадміністрації Юрій Ништа
Роман Когут - ліворуч, поряд - голова Теребовлянської райдержадміністрації Юрій Ништа


«Ми попросили заправщика дозвіл на продаж пального, а той повідомив, що документи у директора. Ми пішли до кабінету Романа Когута, який сидів в кабінеті разом з помічником. Ті почали нас бити, оператора камерою по голові. Техніку розбив до неробочого стану», - розповів Сергій Шаповал.

Нині журналіста та оператора відвезли до лікарні, що знаходиться у місті Теребовля.

«У мене розсічена щока – накладають шви, а оператор втрачає свідомість, скоріш за все струс мозку», - додав журналіст.

Нападники ж лишилися на підприємстві «Агро-дружба». На місці працює поліція.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні, це черговий пі...ць. Здається мені, зараз має спрацювати корпоративна журналістська солідарність. Сьогодні вломили їм, завтра вломлять будь-кому. Залишиться це бидло непокаране, це стане стимулом і для інших саме в такій манері спілкуватись з журналістами.
Відповісти
Пацана-оператора шкода. Питання: чому у журналстів, які займаються розслідуваннями немає травматичної зброї для самозахисту?
Відповісти
Найбільш прикро навіть не те, що побили (бидло було є і буде), а те, що зневага до журналістів стає явищем звичним і отримує схвалення у певної категорії населення (читай коментар пєті).
Має бути чітка реакція власника ЗМІ і, звісно, правоохоронних органів.
Відповісти
Бо комусь дуже мудрому журналісти наступили на п'ятки, ото й поплатились. Але всі ж ми знаємо чия команда працює у стилі ліхіх 90-х
Відповісти
Достали вже ці бандюки. Не країна, а х.. зна шо. Де міліція?! Знов буде відхрещувати всяких там когутів, царьків мєсних?
Відповісти
ви прогнали, "беркут" - прогнали, "сокіл" - прогнали... Взяли - "нову поліцію", як кажуть - "за що боролись"....
P.S. Те що коїться - мені не подобається, але, навіщо було ламати старе, якщо не здатні запропонувати адекватну заміну?
Відповісти
Роман Когут, ти неадекват? Що робиш?
Відповісти
Ну й на холєру оті загальні фрази?! Більшість... заслуговують... Конкретно по факту - попросили показати документи, замість документів отримали травми. Ви вважаєте, що це нормально? Якщо так - то ненормальні ви!
Відповісти
За тобою виїхали.
Відповісти
фу. яке ж бидло. хряк. ума палата
Відповісти
Якби за цим тернопільським пєтухом-когутом не стояли поліцаї, він би рук не простягав. Точно кажу.
Відповісти
Щодо ока карми, то це стосується недожурналістів, які підривають авторитет професійних журналістів.
Відповісти
Найбільш прикро, що через таких півнів-когутів країна йде вразнос. Лозинський №2. Де ж та поліція? Кого вона захищає? Чи на зарплаті в Когута?
Відповісти
Ништа голова тереюовлянської рда - ставленик якраз Когута то про що мова...Поліцаї підкормлюються тим же Когутом- отож думаю практикуючого хулігана і забіяку елементарно виправдають!
Відповісти
На таку ситуацію має бути чітка позиція правоохоронних органів, це навіть не обговорюється. Порушено права громадян держави. І мова типу, ой, шо ви хочете, кругом бардак - не підходить. Якщо мовчати - значить все влаштовує. А така ситуація влаштовувати не може апріорі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні