--> Жовтий сигнал світлофора хочуть скасувати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жовтий сигнал світлофора хочуть скасувати

9
3
Жовтий сигнал світлофора хочуть скасувати
Кабінет Міністрів України може скасувати жовтий сигнал світлофора на дорогах у зв'язку з випадками ДТП через проїзд на жовте світло.

Заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк заявив, що комісія з технічного розслідування дорожньо-транспортної пригоди у Кривому Розі, розгляне питання відміни жовтого сигналу світлофора, - пише Gazeta.ua.

До складу комісії увійшли представники різних відомств, зокрема МВС, Нацполіції, МОЗ, Укравтодору та представники місцевих органів влади.

"У нас є місяць, щоб детально розібратися в причині цієї жахливої аварії, у котрій загинули вісім людей і 26 травмовані, чотири у важкому стані, та зробити відповідні, а можливо і кардинальні висновки", - написав заступник міністра.

"Проаналізувавши останні резонансні ДТП, всі вони пов`язані з проїздом на жовтий сигнал світлофору. Деякі водії не хочуть розуміти і трактують це так, що одному ще можна, або іншому вже можна, а потім гинуть люди! Багато країн у світі відмовляються від жовтого сигналу світлофора, має бути лише червоний і зелений і найжорсткіша відповідальність за порушення проїзду на забороняючий сигнал!" - написав Лавренюк.

17 квітня в результаті ДТП постраждала 20 людей, ще 9 загинули на місці. Усі - працівники товариства "Арселор Міттал Кривий Ріг". Вони їхали на ранкову зміну.

Увечері близько 21:00 колона таксистів сигналила в пам'ять про загиблих. 18 квітня в місті оголосили днем жалоби.

Син підозрюваного у спричиненні аварії розповів, що вони з батьком поспішали на автовокзал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скасовуй, не скасовуй,дебіли існували завжди. Справа не в світлофорах, а придурках які не знають правил руху і не цінують чуже життя. Прибравши жовтий сигнал аварій побільшає, і через рік все повернеться назад.
Відповісти
Ще один доказ безглуздої влади в Україні! Вже всі головні питання життєдіяльності в країні повирішували, одні світлофори залишились і заживемооо... !? Немає просто слів... :(
Відповісти
ДТП побільшає вони на жовтий не встигають загальмувати а то взагалі не буде часу для гальмування. Дибіл з дибілом завжди зустрінуться який сигнал для них не був, потрібно прибрати корупцію в Центрах які видають посвідчення водія, тоді менше дибілів буде на дорогах, вони не можуть їздити якщо не самі здають екзамен з ПДР
Відповісти
Поки не поміняєш мізки деяким водіям нічого не зміниться
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас: https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/peredbachennya-volfa-messinga-pro-te-shho-chekaye-ukra%D1%97nu.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас:
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/novye-shtrafy-za-narushenie-pdd.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас:
https://sylnaukraina.com.ua/novini/kak-popolnit-1xbet-cherez-kievstar.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/vitinanki-na-novij-rik-2018.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/prozhitkovij-minimum-z-1-veresnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-den-den-lyudej-poxilogo-viku-v-ukra%d1%97ni-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-dni-u-serpni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/data-provedennya-dnya-sim%d1%97-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні