--> Місіс Пенсильванія з Волині взяла участь у конкурсі «по приколу» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Місіс Пенсильванія з Волині взяла участь у конкурсі «по приколу»

1
-2
Місіс Пенсильванія з Волині взяла участь у конкурсі «по приколу»
25 дівчина з Нововолинська Яна Власюк, яка стала переможницею конкурсу “Місіс Пенсильванія” у Штатах, участь у конкурсі взяла випадково.

Батьки Яни мешкають на Волині, а вона щороку приїздить із Америки додому, - пише "Радар".

"Наша Яна – справжній Штірліц, говорить про себе мало. Зате вміє ставити мету й досягати результату. Їй 26 років", - розповідає мама дівчини.

Яна приїхала в Америку за програмою міжнародного студентського обміну. Тоді вона була студенткою вишу в Жешуві (Польща), куди вступила після навчання у другій нововолинській школі та ліцеї.

У польському виші дівчина вивчала міжнародну економіку. Після другого курсу вирішила провести канікули з потрійною користю: побачити світ, підзаробити, вдосконалити англійську. За програмою Work and Travel USA потрапила у Пенсильванію, заробляла прибиранням, активно подорожувала.

Згодом залишилася пожити у Штатах, адже там багато можливостей для самореалізації. Студентську візу Яні чомусь не відкрили, тож навчання у Жешуві довелося покинути.

Та зараз має престижну й відповідальну роботу у солідній американській компанії, що забезпечує устаткуванням медичні заклади реабілітації по країні. Власюк працює у центральному офісі, веде бухгалтерію, контролює закупівлі обладнання.

Участь у конкурсі краси для дівчат і жінок віком 25+ узяла “по приколу”. Випадково зайшла на сайт і заповнила заявку. А кілька днів потому їй зателефонували організатори шоу.

Корону “Місіс Пенсильванія” виборювали 15 претенденток.

Яна візьме участь у всеамериканському конкурсі, який відбудеться у Каліфорнії вже у червні. А якщо переможе і там – претендуватиме на звання “Місіс Земна Куля”!

А ще Яна Власюк – волонтерка, що рятує бездомних котів і собак. Разом із однодумцями-нововолинцями заснувала фейсбук-спільноту “Дім 4-лапим”. Є одним із адміністраторів цієї групи зоозахисників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не українська врода. Тут щось є від суміші носорога з мотоциклом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні