--> Луцьким атовцям стало важче купити квартиру за половину ціни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьким атовцям стало важче купити квартиру за половину ціни

1
-9
Луцьким атовцям стало важче купити квартиру за половину ціни
У Луцьку офіцерам ЗСУ, службовцям СБУ, прокуратури та МВС дозволили купувати квартиру, заплативши лише половину її вартості, на рівні з учасниками АТО.

Про це стало відомо у четвер, 19 квітня, під час прес-конференції керівництва громадської організації «Волинський Центр Розвитку
Урядування».

Експерт організації, екс-заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев зауважив, що цьогоріч депутати суттєво зменшили фінансування програми, яка довзволяє атовцям купувати житло на умовах співфінансування з міською радою (50% вартості квартири оплачує сам атовець, ще стільки ж – міський бюджет).

Так, якщо минулого року на програму виділили 8,6 мільйона гривень, то цього року – лише 4 мільйони. І це при тому, що доходи бюджету суттєво зросли.

«Але це не найгірше, що сталось з цією програмою. Коли вона створювалась, в першу чергу була мета допомогти купити житло учасникам АТО, але зараз суть програми просто нівелювали. Адже дозволили брати в ній участь кадровим офіцерам Збройних сил України, сбушникам, прокурорам, працівникам МВС і т.д.» - наголосив Тарас Яковлев.

«Демобілізований військовий – це звичайний хлопець, який можливо навіть не знає, де знаходиться міська рада, або чим вона відрізняється від обласної. А от сбушник точно швидше розбереться і скористається шансом отримати житло», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От зарази,і тут скрутили закон на свою користь!Яким боком прокурор має відношення до АТО, за що йому такі привілєіі,за те що хабарі бере?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні