--> У Луцьку «заглохла» ідея з реабілітаційним центром для військових | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку «заглохла» ідея з реабілітаційним центром для військових

1
3
У Луцьку «заглохла» ідея з реабілітаційним центром для військових
Два роки тому на базі луцької поліклініки №1 планували відкрити реабілітаційний центр для учасників АТО, однак досі справа не зрушила з мертвого місця.

Про це стало відомо у четвер, 19 квітня, під час прес-конференції керівництва громадської організації «Волинський Центр Розвитку Урядування».

Експерт організації та екс-заступник міського голови Юрій Моклиця зауважив, що покійний міський голова Микола Романюк свого часу пропонував відкрити реабілітаційний центр для атовців на базі колишнього чорнобильського центру у комунальному закладі «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на проспекті Волі.

У планах було відремонтувати та обладнати приміщення. У реабілітаційному центрі атовці могли б відновити здоров’я та отримати психологічну реабілітацію.

«На початку 2017 року усе було готове для розробки проекту. Від нардепа Ігоря Лапіна була готовність забезпечити співфінансування з державного бюджету. Проект мав бути готовий на початку літа минулого року, однак його досі нема», - зауважив Юрій Моклиця.

З його слів, станом на 2017 рік на відкриття реабілітаційного центру потрібно було близько 12 мільйонів гривень, зараз – 16 мільйонів гривень і ця сума не така велика, аби відмовлятись від ідеї.

«Цей проект має стояти на першому місці, а не на другому і третьому», - переконаний Юрій Моклиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті учасники АТО, не всі, а багато хто, добре "реабілітуються" на продажі землі, рейдерстві, бандитизмі, пияцтві... перелічувати багато...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні