--> На Волині найкращі аграрії, - замміністра | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині найкращі аграрії, - замміністра

2
6
На Волині найкращі аграрії, - замміністра
Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк відзначив, що сільськогосподарська ситуація на Волині – одна з найкращих в Україні.

Про це йшлося під час прес-конференції із представниками регіональних ЗМІ.

«Треба віддати належне тому факту, що у вас один із найкращих підрозділів облдержадміністрації, зокрема хороший очільник аграрної галузі Волині. Саме тому Волинська область добре виглядає на зальноукраїнському рівні», - зазначив чиновник.

Він додав, що було б добре краще розвинути садівництво, зокрема ягідництво, лісове господарство та молочну худобу.

«Вся Україна, якщо хоче саджати лохину, вона шукає землю на Волині», - відзначив Максим Мартинюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хе-хе :) Скільки ж Горбенко завіз, щоб його так нахвалювали? :))) До чого тут очільник аграрної галузі Волині, він що - сажає, збирає врожай? Всі господарства приватні, а Горбенко лише статист!!! Їх давно розігнати треба ті департаменти с/г, а управління статистики саме підрахує врожаї!
Відповісти
Якби не Горбенко, то на волинських землях господарювали б агрохолдинги, а волинські селяни розвивали б сільське господарство інших країн.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні