--> Чому в Луцьку після прибирання доріг здіймаються хмари пилюки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому в Луцьку після прибирання доріг здіймаються хмари пилюки

1
0
Чому в Луцьку після прибирання доріг здіймаються хмари пилюки
Лучани скаржаться на стовпи піску, які з'являються під час чистки доріг прибиральною технікою. У департаменту ЖКГ пояснили ці незручності.

Про це у коментарі виданню "Волинь24" розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Юрій Крась.

Нагадаємо, Луцьк "накрило" пилом через весняне прибирання узбіч доріг.

"Багато пилу залишилося з зими. Комунальники все не можуть зволожити. Там є спеціальні оприскувачі, але вони не поливають, а трохи зволожують, через те й піднімаєтся курява. Більше не зволожиш, бо треба, щоб заправщик за ним з водою їхав кожен раз. Це ж технологічний процес, машина й раніше так їздила. Машини не стали раптово іншими", - каже чиновник.

Юрій Крась також зауважив, що така проблема була й минулого року.

"Можливо, не так помітно було. Зараз просто більше того пилу за рік, бо зима більш сніжна була, то більше насипали піску. Я можу сказати, що вже трохи менше пилу, бо під бордюрами трохи попідчищали. А зі всіма, хто чистить, минулого тижня провели бесіду щодо того, щоб вони заливали воду і з водою їздили. Я особисто також їздив і бачив, що вода там дійсно ллється", - додав посадовець.

Зазначимо, що Луцьк від пилу і піску прибирають підприємства "Луцькспецкомунтранс" і "Теркомуналсервіс".



Відео опублікував Ігор Буренко у Фейсбуці
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому що ЖКГ не працює!!! Прибирати треба було відразу як сніг зійшов и воно все було вологе і заодно той пісок і крихту зібрали б, що після себе за зиму залишили! Все роБлять через одне місце, ніхто розуму не позичив, а дорослі люди! Як дерибан або відмивання грошей - то вони перші, а як працювати - то нероби! Хто таких на посади ставить і у ті ради обирає, щоб господаркою займатись???!!! Ганьба!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні