--> Штучний ставок з рибками і черепахами у Луцьку можуть загородити парканом. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Штучний ставок з рибками і черепахами у Луцьку можуть загородити парканом. ФОТО

2
4
Штучний ставок з рибками і черепахами у Луцьку можуть загородити парканом. ФОТО
Ставок з рибками і черепахами на вулиці Потебні можуть загородити через недобросовісних підлітків.

"Є в нашому райончику така місцина, яку ми називаємо «на черепахи».
На вулиці Потебні мешканці облаштували невеличкий ставочок, де живуть рибки та черепашки", - пише лучанка Ольга Бузулук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Ставок розташований на подвір'ї при дорозі, огороджений сіткою. Проте, ймовірно, згодом його огородять високим парканом.

"На будинку встановлена камера спостереження, і одного разу господар побачив компанію підлітків поруч зі ставочоком.
Підійшов, прислухався. Один з хлопців вихвалявся перед дівчатами: «Бачите, скільки тут води? А зараз може стати ще більше!»
Очевидно, хотів справити нужду у ставок з морськими мешканцями.
Господар тоді зробив зауваження, порозбігались", - розповідає лучанка.

Тоді ж чоловік заявив, що ставок зробив спонтанно, потім прийшли рибалки і дали рибок, хтось приніс черепах. Проте якщо діти так поводитимуться, ставок доведеться загородити.

До того ж, за словами Ольги Бузулук, трапилялись випадки, коли ставок отруювали. Одна черепашка навіть осліпла.

"Мої доньки вже цілий вечір говорять про те, щоб ставок не закрили, дуже переживають. І, чесно кажучи, при всіх життєвих викликах та випадках на моєму шляху, такі речі я ніяк не можу пояснити", - пише лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки серед нас так званих людей, справжніх уродів? Дуже багато. Сифілісна мавпа в зоопарку обпльовує птахів. Дибілкуваті підлітки. Людина може за себе хоч якось заступитись, а що робити тварині? А потім жаліються на агресивних собак на вулицях. Хоч значно агресивніші двуногі тварі.
Відповісти
Багато підлітків - дебілів в Луцьку. Зробити ставочок, підтримувати - це нема охочих. Поламати або спортити - то без проблем. А про дуру з зоопарка окрема тема
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні