--> Батьки покійної Насті Абрамчук винні тисячі доларів турецькій клініці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Батьки покійної Насті Абрамчук винні тисячі доларів турецькій клініці

6
0
Батьки покійної Насті Абрамчук винні тисячі доларів турецькій клініці
Батьки маленької ковельчанки Насті Абрамчук заборгували госпіталю, в якому лікувалася їхня дитина, 12,5 тисяч доларів. Тому небайдужих людей просять підтримати їх у цю тяжку хвилину.

Про це йдеться у дописі на сторінці “Настуся Абрамчук Битва за життя”.

Нагадаємо, дівчинка померла вранці 14 квітня.

"На жаль, наші дітки змушені звертатися по медичну допомогу за кордон. Лікування там дуже і дуже дороге, і лише невелика кількість клінік погоджується лікувати діток в борг, тобто з можливістю заднім числом погашати рахунки за свої послуги. Так лікувалася з січня місяця в стамбульській клініці Настя Абрамчук", - пишуть волонтери.

Попри те, що операція пройшла успішно і дитина пішла на поправку, Настуня підхопила інфекцію і довший час перебувала в реанімації.

"На жаль, 14 квітня 2018р. її сердечко не витримало. В 4:30 воно зупинилося перший раз, його вдалося запустити, але через годину, воно зупинилося назавжди. Не зважаючи на борг в 12,5тис$, клініка випустила батьків з тілом з країни", - йдеться у повідомленні.

На цей момент в цій клініці на таких же умовах боргування лікується понад 20 українських дітей.

"Всі ви напевне розумієте, що якщо не розраховуватися з клінікою, то в майбутньому наші діти не зможуть лікуватися там на таких умовах. А це - сотні втрачених дитячих життів. Ми не маємо права, так поступати не тільки з клінікою, яка з розумінням ставиться до того, що на лікування доводиться збирати кошти, а це потребує часу, але і по відношенню до діток, які в майбутньому там лікуватимуться. Тому, просимо віднестися з розумінням до цієї інформації і долучитися до погашення боргу, бо від цього в майбутньому залежатиме не одне життя", - благають волонтери.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який може бути борг, дітину не врятували.
Відповісти
Лікуйтесь вдома, ефект від лікування при даній хворобі буде однаковим і в Україні і за кордоном. Батьків попередили про прогноз давно в Луцьку. При рості пухлин головного мозку страждає центр регуляції температури тіла, ніякої інфекції там не було, а був ріст пухлини. Дуже шкода Настю, хай земля їй буде пухом. А волонтери краще хай цікавляться думкою онкологів в Україні, а не пропагандують закордонний медичний туризм і не дають неправдивої надії батькам.
Відповісти
Дура дурою.... Не дай бог, щоб ваша дитина мала такий діагноз, а ви не знали куди йти і що робити. А наразі, таке писати - мізків, як в курки під коліном. Треба часом, хоч інколи, думати - це ж можуть читати рідні, батьки дитини. Безсовісна.
Відповісти
Якщо і винні то не батьки, а довбані супрунихи, міністерство охорони здоровя може скинутись. Не хочуть налагодити медицину нехай платять. Наш гарант у злиденній країні щороку збільшує свої статки, а за рахунок чого??? От нехай і платить.
Відповісти
Одні на лікування гроші по світу збирають,а інші з жиру бісяться....це справедливо?!
Відповісти
а кого це цікавить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні