--> Гнилі овочі, цигарки і квитки: чим відвідувачі луцького зоопарку годують тварин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гнилі овочі, цигарки і квитки: чим відвідувачі луцького зоопарку годують тварин

1
0
Гнилі овочі, цигарки і квитки: чим відвідувачі луцького зоопарку годують тварин
У луцькому зоопарку відвідувачів просять не годувати тварин. Адже у вольєрах за останній тиждень знайшли жуйки, цигарки, вхідні квитки, печиво.

"100500 інформаційних табличок, просвітницька робота на касах, при вході у зоопарк, з вуст працівників комунального підприємства та волонтерів - як горохом об стіну, бо "Я ж заплатив! Я ж маю право годувати!" - пишуть на сторінці зоопарку у Фейсбуці.

Керівництво зоопарку наголошує, що у тварин вдосталь їжі.

"Хлібо-булочні вироби, капуста, папір, брудні-гнилі овочі-фрукти їжте, будь ласка, самі. Бо саме надто "чуйні" відвідувачі - причина загибелі нашої альпаки минулого року", - зазначають автори посту.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькому зоопарку мавпам дали сигарети

Нагадаємо, у березні 2017 року відвідувачі зоопарку на смерть закормили альпаку.

"Та що там казати: минулі субота-неділя - жуйки, немита морква, гнилі яблука, печиво у левів, хліб - чи не у всіх вольєрах, учора до цього всього - цигарки у мавп-капуцинів, сьогодні на додачу - наші вхідні квитки у рисі (а вона - за подвійними гратами й огороджувальним парканом!)", - розповідають на сторінці зоопарку.

Тож керівництво зоопарку вкотре просить відвідувачів не кормити тварин з рук. Адже виганяти людей із зоопарку ніхто не має права.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одні тварини пішли подивитися на інших тварин...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні