--> Відпочинок у лісі: біля Боголюб - гори сміття. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відпочинок у лісі: біля Боголюб - гори сміття. ФОТО

0
6
Відпочинок у лісі: біля Боголюб - гори сміття. ФОТО
З настанням теплих весняних днів дедалі більше людей виїжджає за місто, аби посмажити шашлик та відпочити на природі. Дехто обирає місце біля річки, інші ж – просторі галявини у лісі. Однак через недобросовісних відпочивальників ліси під Луцьком потерпають від сміття. Зелені зони вкриті горами непотребу.

На відпочинок до лісу поблизу села Боголюби Луцького району приїжджає багато, як лучан, так і мешканців прилеглих сіл.

Цікаво, що неподалік облаштована приватна зона відпочинку, де встановлені мангали, альтанки та невеличкі будинки для відпочинку. Оренда дерев’яної альтанки та мангалу тут вартує до 300 гривень.

Однак, аби зекономити, відпочивальники їдуть на «перевірену» галявину поруч медичного центру «Боголюби».

На території видно сліди нещодавніх гостей лісу, тут цегляний мангал та залишки вугілля, замість столу – дерев’яні палети, а колоди заміняють стільці.

Єдиний недолік – гори сміття, які після себе залишають гості лісу. Варто відзначити, що у лісі діє «самообслуговування»: після відпочинку люди самостійно мусять вивезти сміття. Натомість відпочивальники збирають його у сміттєві пакети і лишають просто на місці. Пізніше ж кульки роздирають бродячі пси, тому непотріб розкинувся на галявині, де люблять відпочивати люди.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні