--> Луцький завод «Богдан» виготовляє тролейбуси з автономним ходом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький завод «Богдан» виготовляє тролейбуси з автономним ходом

1
10
Луцький завод «Богдан» виготовляє тролейбуси з автономним ходом
Луцький автозавод «Богдан» у 2013 році вперше виготовив 38 тролейбусів з автономним ходом, які можуть подолати шлях до 20 кілометрів.

Зокрема, тролейбуси відправили до міста Люблін, що у Польщі. Вони могли проїхати 20 кілометрів без електропостачання. Транспорт чудово себе зарекомендував та курсує місто і на сьогоднішній день. Також тролейбуси з автономним ходом від «Богдана» працюють у Києві.

Нещодавно, завод виготовив першу партію тролейбусів для міста Кременчук. За умов відсутності електрики вони можуть їхати власним ходом - до кілометра. Укомплектування на 90% українське та частково з європейськими деталями

Всього підприємство має поставити 35 тролейбусів довжиною 12 метрів, і п'ять – вісімнадцятиметрових. Пасажиромісткість відповідно 105 та 180 місць.

Керівник бюро відділу електрообладнання управління головного конструктора Олег Рибчинчук розповів про можливості автономного ходу:

«Перевага автономного ходу у тому, що транспорт може пересуватись без ліній електропостачання. Під час заторів чи обриву ліній тролейбус без проблем може об’їхати перешкоду, а також можна подовжити маршрут, на якому відсутні тролейбусні лінії.

Тролейбуси обладнанні системами відеоспостереження, автоматичними показниками маршруту та озвучуванням зупинок. У транспорті є лічильники електроенергії, по яких яких тролейбусний парк може розраховуватись за спожиту електроенергію», - запевняє чоловік.

Нагадаємо, що «Богдан» готовий задовольнити потреби українських міст автобусах та тролейбусах різних класів та моделей. На сьогодні Луцький «Автоскладальний завод №1» може виготовляти до 2 200 одиниць техніки на рік, а до 2020 року планує збільшити потужності підприємства до 6 000 одиниць на рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце нормально,щоб нове відправляти в Польшу,а іх недобитки привозити в Україну,-чому ми бідні-бо дурні.На мій погляд краще купити для себе нові хай менше, ніж купляти старий хлам у Европи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні