--> Катю Литкіну могли вбити через ревнощі, - свідок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Катю Литкіну могли вбити через ревнощі, - свідок

0
-2
Катю Литкіну могли вбити через ревнощі, -  свідок
17-го квітня у Ковельському міськрайонному суді допитували свідків у справі вбивства 17-літньої Катерини Литкіної з Нововолинська.

Про це повідомляє Буг.

Нагадаємо, 11 серпня 2016 року дівчину знайшли мертвою біля нововолинської шахти №3.

Свідчення у цій справі надали учні Нововолинського електромеханічного коледжу, випускниця гімназії міста Нововолинська, а також колишній класний керівник обвинувачуваного у вбивстві Катерини Литкіної Назара Статочнюку.

20 серпня 2016 року оголосили про підозру місцевому жителю Назару Статочнюку.

На засідання не прийшли потерпіла Вікторія Литкіна, однин з представників захисту Олександра Волощука і частина свідків.

«В 10-му чи 9-му класі вона закохалася в Максима Терлецького, який проживає у Словенії. Він до нас приїжджав не дуже часто, але коли приїжджав, вона старалася піти до нього на зустріч», - розповіла студентка Олена Чорна.

«Вважаю, що Катерина Литкіна спілкувалася з Назаром, бо їй дуже подобався його брат. Зустрічалися вони в школі, бо ми навчалися в сусідніх класах. Думаю, і поза школою, і «ВКонтакте» була переписка.

Я впевнена, що у Назару Статочнюку подобалася Катя Литкіна. Напевно, він ревнував її до свого брата, тому і оприлюднив в мережі її відверті фото, які вона скидала Максиму», – повідомила Олена Чорна.

Дівчина розповіла, що Назар Статочнюк був агресивним, коли розмова заходила про його брата – про це їй говорила Катя Литкіна.

Олена Чорна розповіла, що Катя Литкіна зазвичай зустрічалася з Максимом Терлецьким пізно ввечері, після 22-ої години, коли на вулиці було темно.

Адвокат Віктор Шостак заявив, що це не можна перевірити та поцікавився, чому Олена Чорна говорить про те, що відверті фото Литкіної в інтернет викинув саме Назар, а не Максим.

Дівчина пояснила, що її колишній хлопець навчався в класі з Назаром Статочнюком. Назар хотів роздрукувати фотографії і розклеїти у школі, однак ситуація змінилася, бо дізналися вчителі.

Решта свідків характеризували обвинувачуваного Назара Статочнюка з позитивної сторони.

Колишні одногрупники розповіли, що хлопець ніколи не відмовляв у допомозі, був завжди відкритим та веселим. Навчався середньо, слухався вчителів та ні з ким не сварився.

Його колишній класний керівник з гімназії Тетяна Малєва засвідчила, що друзів не мав, але й не був ізгоєм, дружив зі всіма – хлопцями та дівчатами.

Батько вбитої Литкіної згадав випадок, коли Назар кинув у шкільній вбиральні петарду. Учителька підтвердила, однак додала, що мама відшкодувала збитки.

Продовжать допитувати свідків 19-го квітня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні