«Ви не відповіли на жодне питання», - Пустовіт до чиновника

5
1
«Ви не відповіли на жодне питання», - Пустовіт до чиновника
Начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Кукішев виявився неготовим до доповіді.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцькради у середу, 18 квітня.

Під час розгляду питання щодо затвердження переліку зупинок Віктор Кукішев не зміг відповісти на декілька питань членів виконкому, тому за нього була змушена «віддуватися» підлегла.

Секретар Луцькради Григорій Пустовіт зауважив, що начальник управління транспорту та зв’язку «абсолютно не готовий до доповіді і не відповів на жодне питання». Відтак, проект рішення щодо затвердження переліку зупинок зняли з розгляду.

«Проводьте службове розслідування і надайте пояснення щодо неготовності до доповіді. Ми чекали місяць, другий, поки ви ввійдете у всі справи, але більше чекати не можемо», - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось через таких " горе-корівників" в державі "бардак"!!!
Відповісти
А біда країни в тому, що такі всі. Як керувати і премії ділити - то я, а як працювати - то підлеглий. Сволочі, і вони, і ті, хто їх призначає! Нічого доброго не буде в нашій державі! На жаль...
Відповісти
Я тільки подумав-а ви вже написали!! Так не чесно! Від себе добавлю, що таких випадкових шмаркачів там добра половина. Тільки взнаємо ми про них, коли вони по повній обі...ся. А терпіти весь цей цирк нам, лучанам.
Відповісти
А цікаво: чий це кадєр? Хто протягнув? Здайте-то громаді, хто знає)
Відповісти
НА слуханні в ЦНАП він теж щось лепетав про обстеження потоку пасажирів . Де його взяли --гоніть в шию.ЦЕважлива ділянка роботи.Там має бути вольовий чоловік , знавець крутійства перевізників та водіів .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні