«Здохни, мразь»: очільниці луцької «Ласки» погрожують

2
-5
«Здохни, мразь»: очільниці луцької «Ласки» погрожують
Очільницю КП "Ласка" Дану Новарчук облаяли і погрожували. За словами жінки, їй часто надсилають приватні повідомлення з подібним текстом.

Дана Новарчук припускає, що такі речі їй пишуть зоозахисники, - про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Ось присилаю повідомлення, яке мені сьогодні написали, до слова не вперше :""БАгиня" тобі до твоїх немитих патлів буде дуже личити грамотка на лобі :) Вафлістіще терецьке, ти медленний, але впевнений покійник, в 7-ми цеквах за тебе перевернуті свічкі !!! Здохни мразь, а я потанцюю в тебе на гробі. На що я вдповіла :" І вам добра та радості". Мені відповідають :"Будеш ти зі своїми добром і радістю дохнути самою страшною кончіною, як ті собаки яких ти вбила", - йдеться у дописі.

Богдана Новарчук каже, що їй неодноразово надсилали приватні повідомлення з образами і погрозами.

"Я нікого не вбивала ,а навпаки рятувала. А за прокльони, нехай Бог Вам суддя. Далі мені пишуть багато гидоти і я більше не відповідаю. Отакі "добрі" люди. І насправді дуже шкода, що люди витрачають уже не один рік на такі злі думки. І мені прикро, бо завжди доля карає дуже сувого тих, хто проклинає", - додала Богдана Новарчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сучасні технології дозволяють спецслужбам за лічені хвилини вийти на "аноніма".Але кому це потрібно,це ж не чини з вищих ешелонів. А за такі "чорні"прокльони кара буде не менш страшна.
Відповісти
Спецслужби задіяні на іноземних курортах, охороняють шоколадних кнурів, на весіллях генпрокурорівських синочків. Так що дарма ви так про спецслужби.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні