Як підтягнути живіт до літа: поради

3
1
Як підтягнути живіт до літа: поради
Плоский живіт – результат не лише регулярних фізичних вправ, але й правильної дієти.

Тож якщо ви до відпустки хочете отримати спокусливий живіт, дієтологи рекомендують викинути з раціону п'ять продуктів, - пише канал 24.

Раціон має бути збалансованим, з перевагою білка, клітковини і здорових жирів.

Під час підготовки до літа не варто їсти плавлений сир та сири з добавками, які аж ніяк не допоможуть вам зменшити загальний черевний жир.

Споживання великої кількості фруктози призводить до набору ваги в районі талії і живота. Тож у вас має бути табу на солодкі газовані напої, які містять велику кількість штучних цукрів і кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози.

Хлібобулочні вироби, особливо з м'яких сортів пшениці, навіть у невеликих кількостях абсолютно несумісні зі стрункою фігурою. Адже хліб містить вуглеводи. Краще його замінити на невеликий шматочок хліба з борошна грубого помелу і житнього борошна. Але дієтологи також рекомендують не зловживати таким хлібом.

Науковці провели дослідження, яке показало, що вживання алкоголю впливає на відкладення жиру на животі. Тож медики рекомендують обмежитися одним невеликим келихом червоного сухого вина і уникати вживання алкоголю у великій кількості, навіть рідко.

Оброблені м'ясні продукти, зокрема, бекон і сосиски, містять насичені жири, які не тільки заважають схуднути, але й спричиняють набір ваги. Краще під час дієти харчуватись відвареним м'ясом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/kalendar/skolko-dnej-v-fevrale-2017-goda.html
Відповісти
Как и многие наши соотечественники искал как уехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/proizvoditeli/luchshie-autlety-polshi-dlya-pokupok-po-vygodnym-cenam.html
Відповісти
Вы вообще осознаете что творится в стране?!
Мне кажется нам подставляют какие то левые статьи и мы часто не получаем статьи из первоисточника.
Перебрав множество источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ предоставляют хоть какую то реальность в которой живем.
Очень важно в наше время отбирать качественные СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/povyshenie-zarplaty-srochnikam-v-ukraine/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні