Лучанка підкорила поляків зеленими варениками

0
3
Лучанка підкорила поляків зеленими варениками
Студентка Коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки Юлія Нікончук виборола перше місце під час II Міжнародного кулінарного конкурсу у Польщі.

Делегація з Волині вперше завітала у Європейський центр науки та виховання в Білій Підлясці на конкурс, який об’єднав кулінарів з Польщі, Білорусії та України.

Юлія уже третій рік навчається у коледжі однак участь у змаганні такого рівня взяла вперше.

«Нас надзвичайно тепло зустріли у Польщі, дуже дружня атмосфера», - наголошує дівчина.

За умовами конкурсу, учасники за три години мали презентувати на розгляд журі дві страви: холодну закуску та основну страву.

Особлива умова – виключно вегетаріанське меню.

«Я готувала сирні кульки на волованах з листкового тіста з овочами та вареники зі шпинатним соком, картоплею, квасолею та грибами під вершково-грибним соусом. Ми хотіли продемонструвати особливості національної української кухні. Організатори посприяли, аби кожен студент почувався комфортно. Індивідуальне робоче місце було облаштоване плитою, пароконвектоматом та духовою шафою, це дало можливість не залежати від інших учасників у процесі приготування», - розповіла Юлія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні