--> У Ковелі парк закидали сміттям. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі парк закидали сміттям. ФОТО

1
-2
У Ковелі парк закидали сміттям. ФОТО
Уже близько тижня на території центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, що в Ковелі, двірники не прибирали сміття.

За цей час його тут накопичилося надто багато, а вітер і пташки рознесли його по всьому парку, - пише Про Ковель.

Перехожі жахаються від нинішнього стану головного місця культурного відпочинку в Ковелі та не приховують свого обурення. Їхні нарікання, звісно ж, направлені в сторону міської влади, яка б мала контролювати роботу комунальників.

У вівторок, 17 квітня в парку культури і відпочинку нарешті з’явилося кілька двірників, які взялися вигрібати купи сміття і пакувати його в мішки.

У мерії пояснюють, що цей сміттєвий колапс виник через те, що КП «Верес» не виконував взяті на себе зобов’язання щодо прибирання місць загального користування, куди входять парки, кладовища, набережна. Тому з 13 квітня міська вдала розірвала з підприємством договір на виконання комунальних послуг. У результаті ТзОВ «К.П.Верес» припинив прибирати територію, а ті, хто б взявся за виконання цих робіт, ще не були призначені. В управлінні капітального будівництва та житлово-комунального господарства кажуть, що наразі відповідальний за прибирання території буде КП «Добробут».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П - Полішва
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні