--> Молода матір наковталась пігулок і покінчила життя самогубством | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молода матір наковталась пігулок і покінчила життя самогубством

3
9
Молода матір наковталась пігулок і покінчила життя самогубством
У Ківерцях матір 3-річної дитини наковталась пігулок та звелла рахунки з життям. Жінка залишила записку, у якій попрощалась із рідними.

Трагедія трапилась в неділю, 15 квітня, - пишуть Волинські новини.

Як повідомили у секторі комунікації ГУНП Волині, жінку знайшли у першій половині дня, виклик надійшов о 12:55. На той час вона була ще живою, медики зуміли «відкачати» її, проте вже в лікарні наступила клінічна смерть. Попередня причина - механічна асфіксія (удушення), проте не через повішення.

Жінка напилась пігулок та одягнула на голову пакет. Перед тим залишила передсмертну записку, в якій попросила повернути за неї незначний борг, виховати доньку і нікого не звинувачувати в її смерті. В поліції підтвердили факт наявності записки.

Жінка була заміжня та працювала у відділі освіти Ківерцівської РДА. Зі слів знайомих, вона завжди була активною, позитивною, ніхто не міг подумати, що вона піде на такий крок.

«Я її знала ще зі школи. Це настільки була позитивна, світла і весела людина, що я б ніколи не подумала, що вона таке зробить. І ніхто з наших спільних друзів не може зрозуміти, як так сталося. Це остання людина на яку б я могла подумати, що так зробить, ніхто не знає причин», - розповідає її знайома. Та додає, що, можливо, жінці «допомогли» звести рахунки з життям.

Наразі триває слідство, правоохоронці з’ясовують усі деталі інциденту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОТО НЕМАЄ ПРО ЩО ПИСАТИ НАШИМ ЖУРНРАЛІСТАМ, У КОГОСЬ ГОРЕ А У КОГОСЬ МАТЕРІАЛ........БЕЗСОВІСНІ
Відповісти
Та що в нас за новини?! Перевірте інформацію, а тоді пишіть!!!! Скрізь пишуть дурню, яка не є правдою....
Відповісти
А яка правда?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні