«Чергова а-ля сенсація», - очільник митниці про «зникнення» вантажів

3
1
«Чергова а-ля сенсація», - очільник митниці про «зникнення» вантажів
Начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький прокоментував чутки про контрабанду і "зникнення" вантажів.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, як повідомляв ТСН, на Волинській митниці зафіксоване магічне "зникнення" вантажів між польською та українською митницею. Про корупційні схеми фіскалів нібито написав заяву до прокуратури один з інспекторів волинської митниці. Він заявив, що має докази того, як з Польщі виїжджають автівки з вантажем, а на українській митниці їх оформляють як порожні. Через це голова Волинської обласної ради Ігор Палиця просив Генерального консула Республіки Польща в Луцьку Вєслава Мазура втрутитися.

Натомість Віктор Кривіцький каже, що це фейкові заяви.

"За два тижні, що мене не було в області, про Волинську митницю спробували роздути чергову а-ля сенсацію. Почали в Страсну П’ятницю, продовжили на Пасху Померлих. Цього разу фейковими заявами підставили навіть голову обласної ради. Якщо неперевірені та сумнівні джерела інформації стають основою для публічних висновків і заяв, марно сподіватися на хоч якийсь результат. Тим більше, що в усій цій історії стирчать вуха особистого інтересу та родинної поруки", - йдеться у дописі.

Очільник митниці каже, що веде системну роботу з протидії кумівству та корупції.

"Плюс 635 мільйонів гривень, виведених з тіні протягом року роботи – показовий факт її ефективності. Прикро, бо розраховував на співпрацю з усіма місцевими структурами. Без неї виконувати доручення, поставлені Урядом та ДФС, в тому числі фінансувати будівництво місцевих доріг, звісно, важче. Але такі перешкоди мене не зупиняли раніше. І тепер не зупинять", - написав Віктор Кривіцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А звідки тоді у простих інспекторів маєтки,і дорогі машини...?
Відповісти
Очільник митниці каже, що веде системну роботу з протидії кумівству та корупції...
Якщо Кривіцький веде таку роботу з кумівства, то як же ж в.о. начальника митного поста "Устилуг" Сокульський Сергій, при якому "прийняли" інспектора в суботу і навуходоносор і стукач начальника митниці Бурдейний Михайло(ст. зміни в Ягодині) є ніхто іншим як кумами "НЄ РОЗЛИЙ ВОДА"... Обидва цигани приїхали на заробітки з Чернівців і займаються тут безпрєделом... То ж поборіть і це кумівство, шановний Вікторе Броніславовичу!!!
Відповісти
Вы действительно понимаете что происходит в стране?!
У меня есть чувство нам подсовывают какие то левые статьи и мы часто не получаем новости из первых рук.
Перебрав много источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты дают хоть какую то реальность в которой пребываем.
Очень важно в современном мире отбирать качественные средства массовой информации.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/novini-pro-indeksaciyu-zarplati-polici%D1%97-ukra%D1%97ni/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні