Тим, хто заробляє гроші на крові, не місце на українських сценах, - Пирожик про виставу Бабкіна

9
1
Тим, хто заробляє гроші на крові, не місце на українських сценах, - Пирожик про виставу Бабкіна
Перший заступник голови облради Олександр Пирожик заявив, що ніколи не дозволить виступати на сцені тим, хто гастролює в країні-агресора Росії.

«Чесно кажучи, мене мало цікавить думка ліберастів і тих, кому «какаяразніца». Більше цікавить думка наших бійців на фронті російсько-української війни, які захищають наші кордони від усілякої нечисті. А вона однозначна: тим, хто заробляє гроші на крові, гастролюючи до країни-агресора, не місце на українських сценах!», - цитує «ВолиньUА» слова Пирожика.

Нагадаємо, у луцькому драмтеатрі на 29 травня був запланований показ вистави «Dracula», головні ролі в якій грають Сергій та Сніжана Бабкіни.

Організатор заходу Андрій Мацкевич розповів, що заздалегідь звернувся до обласного драмтеатру з повідомленням про виставу. Це було близько двох тижнів тому. Однак у п’ятницю, 13 квітня, працівники театру усно повідомили йому про відмову.

«Незаперечний факт: Сергій Бабкін виступав і в Росії, і в окупованому Криму. Він із нашими воїнами – по різні сторони барикад. І це для мене – основний аргумент.

В Луцьку прийняте і діє рішення міської ради про заборону гастрольної діяльності осіб, які виступали в Російській Федерації та окупованому Криму. І я ніколи не підпишу погодження на виступи будь-кого, хто виступав і виступає в Росії та Криму, і підпадає під це рішення», - стверджує з цього приводу Пирожик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та хто ж ти таке аби за людей вирішувати що де і коли дивитись. Бабкін своїм мистецтвом зробив набагато більше ніж ти зі своїми посіпаками. Свобода продажне угрупування псевдо патріотів і утримувалась за гроші олігархів і кремля в тому числі. Боже збав Україну від оцього непотребу.
Відповісти
"Ліберасти" яка повага до політичних опонентів )
Відповісти
Нехай визначиться де його місце
Відповісти
А підписувати кредитні договори з російським альфа банком, рука чогось піднялася
Відповісти
Тут Пирожик молодець! А тим,що щось розмірковують про так зване «мистецтво» бабкіна, не приведи вам Господь,втікати від москальських куль зі смартфоном в кишені з якого лунає «какая разніца» музика
Відповісти
То не втікай від москальських куль, а йди і змусь "Пирожика" знайти гроші, нормально сформувати армію, і повернути територію нашу.
Бо по факту "пирожикам" тільки і треба агресія, щоб гроші заробляти, так як нормально працювати вони просто не можуть, лише красти.
Є аргументи?
Відповісти
Про територію Пирожик нехай свому босу Тягнибоку скаже, через якого ті втрати територій і почались! Як все забули?!
Відповісти
Як ще тобою,виродку московський,СБУ не зацікавилось?
Відповісти
На твоєму дописі можна яскраво показувати,як працює московська пропаганда (звичайно,якщо ти не є її провідник:)).Стан про агресію Московії переносять на якісь побіжні аргументи,щоб відвернути увагу від самого факту причини війни.А одним з факторів втрати територій є якраз милування кацапською «культурою»
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні