Виставу Сергія Бабкіна заборонила обласна рада, - директор луцького театру

4
-1
Виставу Сергія Бабкіна заборонила обласна рада, - директор луцького театру
Виставу за участю артиста Сергія Бабкіна та його дружини Сніжани заборонила проводити у луцькому драмтеатрі обласна рада.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів директор театру Анатолій Глива.

Зауважимо, у луцькому драмтеатрі на 29 травня був запланований показ вистави «Dracula», головні ролі в якій грають Сергій та Сніжана Бабкіни. Організатор заходу Андрій Мацкевич розповів, що заздалегідь звернувся до обласного драмтеатру з повідомленням про виставу. Це було близько двох тижнів тому. Однак у п’ятницю, 13 квітня, працівники театру усно повідомили йому про відмову.

«Нам прийшов лист з обласної ради за підписом першого заступника голови (ред. – Олександра Пирожика), що недоцільно давати в оренду приміщення. Ми є у комунальній власності, тому маємо питати дозволу», - зауважив Анатолій Глива.

За словами директора театру, причин заборони вистави «Dracula» він не знає.

«Але така ситуація виникає вже не вперше. Раніше забороняли виступи Потапа і Насті, «Неангелів». Це пов’язане з їхньою діяльністю в Росії. Також, свого часу, ми заборонили виставу Подерев’янського, бо вважали недоцільним нецензурну лексику зі сцени», - додав Глива.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Бабка" пролетів наче "фанера над Парижем"...
Відповісти
Суть цього питання зовсім в іншому. Пирожик представляє ВО "Свобода". От і мутять нацики свій бізнес. Є відкат буде тихо і концерт пройде, немає буде заборона. Якщо хтось думає що то боротьба з російськими артистами то не тіште себе ілюзіями, нічого особистого просто бізнес. І так по всій країні.
Відповісти
І це правда. Ті дибіли вже дістали.
Відповісти
тій раді більше нема куди носа встромляти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні