Лучанин, який болгаркою відрізав собі вухо, прийшов на «Я соромлюсь свого тіла». ВІДЕО

0
1
Лучанин, який болгаркою відрізав собі вухо, прийшов на «Я соромлюсь свого тіла». ВІДЕО
38-річний лучанин Андрій Висоцький через нещасний випадок втратив вухо. Він прийшов на медичний проект «Я соромлюсь свого тіла», аби виправити свій дефект.

Програму з його участю показали на телеканалі СТБ у четвер, 12 квітня.

БОЛГАРКА ЛЕДЬ НЕ ВБИЛА ЛУЧАНИНА

Нещастя з чоловіком трапилось сім років тому. Він різав дошку болгаркою, однак інструмент відскочив і відрізав йому частину скальпу разом з вухом. Від загибелі лучанина врятувало лише те, що поруч знаходився його друг, який і вимкнув болгарку.

«Вухо пришили, зібрали з кількох шматків. Але за два тижні сказали, що не прижилось і треба відрізати», - пригадав Андрій.

«Довго заживала рана. Але сім’я, двоє дітей, гроші треба було заробляти. Тому підкладав бинт, одягав шапку (зима була) і так їздив на маршруті», - розповів чоловік, який працює водієм маршрутки.

Після нещасного випадку Андрій носить зачіску, яка прикриває дефект. Через це йому доводиться постійно носити з собою гребінці і зачісувати волосся. Однак останнім часом чоловік почав лисіти, тож боїться, що невдовзі не зможе ховати від усіх втрачене вухо.

ГАРАНТІЙ НА НОВЕ ВУХО НЕМА

Лікар проекту «Я соромлюсь свого тіла» Валерій Ославський, оглянувши шрами лучанина, сказав, що свого часу шкіру підшили правильно.

«Це велика майстерність», - прокоментував він.

Лікар відправив лучанина на консультації до пластичного хірурга та отоларинголога, а також на аналізи.

«Я не гарантую, що у вас виросте нове вухо, але все можливе для вас ми зробимо», - пояснив він.

ВУХО РОБИТИМУТЬ З РЕБРА

Після комп’ютерної томографії та дослідження слуху отоларинголог сказав, що слух у чоловіка в нормі, бо внутрішнє вухо від болгарки не постраждало. Тож справа лише у косметичному дефекті.

Далі на Андрія чекала консультація пластичних хірургів. Після огляду лікар Сергій Дербак сказав, що допомогти у цьому випадку можна. Лучанину запропонували вирізати реберний хрящ, який за структурою нагадує вушний, і з нього сформувати нову вушну раковину.

«Це непроста операція. Не всі хірурги її роблять, але ми знаємо, як це робиться і постараємось допомогти», - пояснив медик.

Однак він застеріг – 100-відсоткової гарантії успішного результату ніхто дати не може. Є ризик, що нове вухо може не прижитись і потрібно бути готовим до цього.

Попри це лучанин погодився на операцію.

«Сьогодні я дізнався, що в мене буде справжнє вухо. Воно мені дасть нове життя і впевненість в собі», - зрадів Андрій Висоцький.

Операцію та її результат покажуть вже у наступних випусках програми.

Історія Андрія Висоцького з 16 хвилини.
Передрук заборонений

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні