На Вінниччині поліцейський підстрелив колегу на очах у дітей в школі

2
8
На Вінниччині поліцейський підстрелив колегу на очах у дітей в школі
У сільській школі на Вінниччині капітан поліції поранив лейтенанта на очах у сорока учнів. Це сталося у класі, де правоохоронці розповідали дітям про особливості своєї роботи і показували прийоми самооборони.

Колишні беркутівці, зараз служать у роті особливого призначення, йдеться у сюжеті ТСН.

"Тут знаходилися зброя, бронижелети, каска, спецальні захисти для рук, для ніг, щит. Демонстрували як щитом захищатися. А тут вони показували на собі", - розповіла Валентина Головенько, директор Рубанської школи.

Один з поліцейських був нападником, а інший показував дітям, як захиститися від ножа. Останній повалив колегу на підлогу і за мить пролунав постріл. Діти сиділи в кількох метрах. Гільза пролетіла зо два метри від них. Вчителі і діти одразу і не збагнули, що постріл був справжній.

Поранений зараз лежить у лікарні. Медикам заборонили не лише пускати до нього відвідувачів, а й навіть розказати, як  він почувається.

Відомо лише, що  куля потрапила в живіт. Речник обласної поліції запевняє, що після операції для життя 34-річного лейтенанта загрози немає.

Капітана поліції уже відсторонили від служби.



"Постріл був здійснений з необережності через порушення інструкції з безпеки при поводженні зі зброєю з його бойової зброї, яка була при ньому, тому що працівник поліції отримав для супроводження цих зразків зброї до школи", - повідомила Анна Олійник, речник Нацполіції у Вінницькій області.

Зараз у поліції проводять службову перевірку. Винуватцю загрожує до двох років обмеження волі. 

У селі лише тепер усвідомили, на яку небезпеку наражали дітей.

"Треба відповідальніше до цього ставитися і посилати до дітей людей, які вміють поводитися зі зброєю", - переконаний Василь Головенько, сільський голова.

Батьки обурені, адже про специфічний урок нічого не знали. Дітей після побаченого і пережитого не відпустили зі школи - вони змушені були досидіти до кінця уроків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я вже десь чув що нашу поліцію треба озброїти водяними пістолетиками. Замість дубінок довгий батон. І це буде декоративна селфі-поліція.
Відповісти
Вы действительно представляете что творится в Украине?!
Мне кажется нам подставляют какие то левые новости и мы часто не читаем информацию из первоисточника.
Перебрав множество источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что журналисты показывают хоть какую то картину жизни в которой пребываем.
Очень важно в современном мире отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/viplata-dopomogi-po-bezrobittyu-v-ukra%D1%97ni/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні