Харків'янина, який пролежав півтора місяця мертвим у снігу, поховали на Волині

0
-2
Харків'янина, який пролежав півтора місяця мертвим у снігу, поховали на Волині
По тіло юнака, яке знайшли у селі Прохід Ратнівського району, родичі так і не приїхали. Батько розпорядився поховати сина там, де його і виявили.

Про це повідомляє видання Ратнівщина.

Нагадаємо, за сміттєзвалищем у Проході випадково знайшли мертвого молодого чоловіка – Андрія Д. 1993 року народження, родом з міста Ізюм Харківської області. Тіло пролежало у снігу до півтора місяця.

За висновками експерта, помер юнак від переохолодження. Слідів насильницької смерті не було виявлено.

Про страшну знахідку працівники поліції повідомили своїх колег на Харківщині, ті – родичів померлого.

На Ратнівщині чекали, коли ж приїдуть нарешті по труп. Але ніхто не їхав.

З батьком покійного у телефонному режимі зв’язалися слідчі Ратнівського райвідділу поліції і почули у відповідь, що по покійного ніхто їхати не буде. Батько дав розпорядження, аби поховали його там, де знайшли. Матері ж про те, що сталося, ніхто не сказав: чоловік мотивував, що вона нещодавно поховала свого батька і хвора на серце. Він боїться втратити дружину і страшної звістки про смерть сина говорити їй не буде.

Зв’язувався з батьком покійного, та ще й двічі, і Прохідський сільський голова Олександр Гресик, якому довелося зайнятися похованням харків’янина, але він почув те саме, що і правоохоронці.

Батько попросив поховати Андрія зі священиком, оскільки він був хрещений.

Телефонував до Олександра Гресика і сам батько, цікавився, чи поховали його сина, і просив переслати йому свідоцтво про смерть.

Усі витрати на поховання юного харків’янина взяла на себе Прохідська сільська рада. Купили труну, хрест, встановили табличку і поховали на кладовищі села Старостине. А обряд відспівування покійного дещо пізніше провів отець Юрій – настоятель прохідського храму.

Фото ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні