Не тягніть на могили штучні квіти, - волинський священик

1
0
Не тягніть на могили штучні квіти, - волинський священик
Священик із села Коритниця Локачинського району закликає людей не приносити штучні квіти на могили, які потім опиняються на смітнику.

Про це пише Вісник+К.

"Щоразу у церкві наголошую прихожанам, щоб не несли на могили штучні квіти. Ми повинні усвідомити, що особливою шаною померлим є саме живі квіти. У них кожен вкладає свою працю і часточку любові. Доглядаючи квіточку, моліться – і ваші рідні на небесах порадіють за вашу турботу", – каже місцевий отець Михайло.

До слова, місцеві жителі, коли прибирають на могилах рідних, зайві рослинки не викидають на смітник, а висаджують вздовж огорожі. Цікаво, що згодом інші люди можуть викопати з такого імпровізованого розсадника те, що їм приглянеться, і посадити на могилці своїх родичів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже хороша порада. Я тільки за.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні