На Волині діти та атовці висадили ліс

1
7
На Волині діти та атовці висадили ліс
Учні Любешівського шкільного лісництва разом учасниками АТО висадили 1 гектар лісу.

Про це повідомляє прес-служба волинського обласного управління лісового та мисливського господарства

"12 квітня у Деревківському лісництві державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство» учні Любешівського шкільного лісництва разом із керівником Людмилою Шептур та інженером лісових культур підприємства Вірою Оласюк створили 1 га лісових культур" - йдеться в повідомленні.

Ці діти – вже традиційні помічники місцевих лісівників у всіх справах. Відновлення лісу – одна з найулюбленіших і найважливіших. Тож і ставляться до неї тут особливо ретельно.

Також до посадки лісу в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» долучились учасники АТО Любешівського району – відновлювали ліс у Дольському лісництві.

Щороку з приходом весни в Україні відбувається всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Вона стартує 21 березня, коли у всьому світі відзначають Міжнародний день лісу. Головна мета таких заходів – залучити якомога людей, і головне – молодь, до справи відновлення і збереження лісів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як завжди молодь залучають берегти ліс, а самі мажори і депутати вивозять.....А ви дурні садіть, і потім не матимете права гілляку зрізати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні