Коли у поліцію Волині найважче додзвонитися

1
5
Коли у поліцію Волині найважче додзвонитися
В управлінні Національної поліції у Волинській області розповіли, коли у службі «102» година пік.

Про це у коментарі «Волинь24» повідомив речник ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль.

Зі слів речника поліції, за добу оператори служби «102» отримують щонайменше тисячу телефонних повідомлень від жителів області.

«Після виклику поліції, інформацію про кримінальні та інші правопорушення та надзвичайні події вносять в інформаційний портал Національної поліції», - каже Віктор Гомоль.

Він додає, що найбільше звернень надходить з 17:00 до 22:00. Трішки менше звернень з 10:00 до 21:00, а от найменше викликів – вночі й до 10-ої ранку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Дзвоніть ще: речник волинської поліції розповів, як «достукатися» на 102

«Роботу забезпечують 4 оператори, які працюють цілодобово. Це стандартна кількість операторів і вона розрахована відповідно до інтенсивності звернень, чисельності населення», - коментує речник поліції.

Віктор Гомоль каже, що бувають випадки, коли в один і той же час телефонує більше чотирьох людей, тоді ж на службі «102» спрацьовує автовідповідач, який просить зачекати реакції оператора.

«Коли водночас багато дзвінків – тоді встановлюється, хто телефонував. Буває, людина не захотіла чекати з’єднання з оператором чи обірвався зв'язок – встановлюється номер абонента і оператори передзвонюють їм, аби з’ясувати обставини. Жоден із таких дзвінків не залишається поза увагою операторів», - додав Гомоль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого туди взагалі дзвонити, толку зних як з козла молока.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні