Тіло знайшли у позі ембріона: подробиці загибелі волинянки

1
3
Тіло знайшли у позі ембріона: подробиці загибелі волинянки
Жінку із Володимира-Волинського знайшли мертвою на краю поля біля лісу між селами Зимне і Селець. Ймовірно, вона померла від переохолодження, оскільки тіло виявили у позі ембріона.

За словами начальника Володимир-Волинського відділу поліції Михайла Бобика, 11 квітня, до пошуків залучали військових, - пише ВолиньPost.

Нагадаємо, тіло жінки знайшли у четвер, 12 квітня.

Військові були неподалік від того місця, де лежало тіло, але не виявили його. 12 квітня, тіло виявили у полі біля лісу. На тілі немає ознак насильницької смерті. Поліцейські припускають, що жінка могла померти від переохолодження.

Наразі тіло направили на судмедекспертизу, результати якої і встановлять остаточну причину смерті жінки.

Нагадаємо, що 5-го квітня вийшла з дому та зникла у невідомому напрямку Антоніна Антонівна Демосюк. Протягом 7-8 квітня частину маршруту зниклої жінки рідні змогли відслідкувати по камерах відеонагляду.

Близько 15 години жінку помітили на камерах у центральній частині Володимира-Волинського. Остання точка до якої довели маршрут – зупинка колишнього Фокстроту по вулиці Данила Галицького. Далі пошуки продовжили на території Зимнівської громади, адже були повідомлення, що її бачили поблизу Горичева.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/kved-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-rabotnikov-apparata-suda-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-misyac-berezen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/virobnichij-kalendar-dlya-ukra%d1%97ni-na-2017-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/razmer-alimentov-na-rebenka-v-ukraine.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні