Затримали волинян, котрі пограбували магазин у Луцьку

0
6
Затримали волинян, котрі пограбували магазин у Луцьку
Двох 18-річних волинян, які пограбували магазин у Луцьку, затримали у Львові.

Про це повідомила прес-служба поліції Волинської області.

Правопорушників поліцейські затримали у Львові, де ті також вчинили розбійний напад на магазин.

Поліція встановила, що 2 січня 2018 року близько 19 години по вулиці Ветеранів у Луцьку правопорушники зайшли в продуктовий магазин і застосували до продавця балончик сльозогінної дії.

Погрожуючи пістолетом, вони забрали із каси близько 5 тис. грн. Один із злочинців з торгового залу викрав солодощі й пляшку коньяку. Після цього злочинці втекли.

«Під час досудового розслідування встановлено причетність вказаних осіб також і до скоєння інших злочинів на території обласного центру. Загалом йдеться, про два розбійних напади та грабіж. Так, у листопаді 2016 року, вони, приставивши ніж до горла продавця, скоїли розбій у одному із продуктових магазинів Луцька. На початку цього року зловмисники пограбували магазин», - розповів заступник начальника Луцького відділу поліції Аркадій Найдич.

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру в скоєнні інкримінованих злочинів за ст. 187 (розбій) та 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Зловмисників затримали та помістили під варту. Їм загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі та конфіскація майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні