У Луцьку презентували фільм про співзасновника «Континіуму» Ігоря Єремеєва

0
1
У Луцьку презентували фільм про співзасновника «Континіуму» Ігоря Єремеєва
Третього квітня 2018 року другові, рідному та політику Ігорю Єремеєву виповнилося би 50 років. Про життя поряд з талановитою людиною холдингова компанія «Континіум» сумісно з регіональним телебаченням «12 канал» відзняли фільм про життя Ігоря Мироновича.

Показ фільму відбувся 11 квітня у кінотеатрі «Premier City».

На зустріч завітало чимало друзів політика. Режисерка фільму Катерина Дулапчій відзначила, що ідея зняти стрічку виникла спонтанно. Це було наприкінці січня цього року, тому працювали над фільмом доволі швидко – впорались за два місяці



«Не було такого дня, коли б я не плакала. Бо люди настільки щиро передавали свої емоції і відчуття, що було дуже важко. Ми часто припиняли зйомки, перечікували ці моменти», - пригадує Катерина.

Перед переглядом до слова запрошували директора школи у якій навчався бізнесмен та друзів. Вони відмітили його хороше почуття гумору, уміння спілкуватись та притягувати до себе людей.



Керівник «12 каналу» Володимир Пащенко і досі не вірить, що Ігор Миронович пішов з життя.



«Близькі люди, які знали Ігоря, всі в один голос говорять, що він живий. Немає відчуття втрати цієї людини. В мене те саме. Я не відчуваю, що ця людина пішла геть з мого життя. У мене складається враження, що ця людина у відрядженні і вона ось-ось має повернутись. Доки ми будемо згадувати, доти людина буде з нами. Давайте радіти, що ми знали цю велику людину», - розповів медійник.

Управляюча ТОВ «Порт Сіті Груп» Наталія Антоненко додала, що, на жаль, не знала Ігоря Мироновича за життя. Проте, працюючи у компанії, яку він створював розуміє, наскільки сильною та творчою він був людиною. Його ідеї та підходи досі живуть, а справи продовжуються.



Стрічка поділена на розділи: «Рідний», «Друг», «Бізнесмен», «Фотограф», «Партнер».

Протягом тридцяти хвилин на екрані кінотеатру близькі люди ділились спогадами. Його запам’ятали як чудового оратора, талановитого фотографа, демократичного політика та блискучого бізнесмена. Усі друзі відмітили любов до коней, подорожей та безумовно фотографії. Ігор Миронович мріяв на своє 50-річчя влаштувати виставку фоторобіт, але не встиг…



Своїми спогадами у фільмі поділились: друг і партнер Степан Івахів, нардепи Володимир Литвин, Ярослав Москаленко, генеральний директор компанії WOG Сергій Корецький, генеральний директор групи компаній «Континіум» Олег Галущак, бізнесмен Сергій Лагур, директор курортного комплексу Ріксос-Прикарпаття Олена Палагута, брат Євген Єремеєв, тітка Марія Мельникович-Єремеєва та інші.

Голова партії БПП на Волині Роман Романюк розповів свої враження після перегляду:

«Він був дійсно видатною людиною, тож не дивно, що на перегляд фільму-спогаду прийшло так багато людей. Якби на цьому світі було більше таких людей, які живуть мрією і впевнено йдуть до неї, допомагаючи іншим, то й світ став би кращим! І дійсно, Бог забирає найкращих. Напевне, в Нього на них є свої плани…», - каже політик.

Наприкінці фільму показали відео з виставки фоторобіт Ігоря Єремеєва у Києві.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні