Секс на проекті може бути, - лучанка, яка пішла на «Холостяк»

0
-6
Секс на проекті може бути, - лучанка, яка пішла на «Холостяк»
Лучанка Іванка Гончарук проти волі батька пішла вчитися у «поплавок» (Київський національний університет культури і мистецтв ), працювала на рецепції в дитячому центрі та досі не вирішила, ким далі буде.

Велику роль у її житті відіграв батько, його дівчина називає найголовнішим чоловіком. У дитинстві Іванка займалася музикою і часто гостювала у родичів в Польщі. Другим батьком холостячка називає Михайла Поплавського, з яким їй довелося трохи попрацювати.

На романтичне реаліті «Холостяк 8» на СТБ вона потрапила абсолютно спонтанно, і тепер її життя докорінно змінилося.

22-річна дівчина розказала, чим підкорює Рождена та чи був секс на проекті.


Рішення піти на проект було спонтанним. Ми сиділи з друзями в мене вдома, вечеряли і подруга каже: «А заповни анкету на проект «Холостяк?». А я кажу, що мені нема що там навіть писати. Кажу, що я, мабуть, не така нецікава для всіх. Бо в мене, 22-річної звичайної дівчини, все нормально. Мене ніхто ніколи не бив, я не в розлученні, у мене немає дітей, у мене звичайне життя – університет, робота, дім. Мені через місяць зателефонували, я вже й навіть забула.



Дуже боялася сказати батькам про те, що братиму участь в проекті. Чомусь, думала, що тато буде проти. Розповіла їм аж через місяць. Бурхливої реакції не було, просто здивування.

На кастингу було багато етапів. Я пам’ятаю перший. Ми були надворі, було доволі тепло. Перше завдання - поділитися на групки, обираючи тих, хто подібний до тебе, здається… Ми не знали один одного. Я перша вийшла, поки всі метушилися, взяла собі в команду тих, кого вважала за потрібне і все. Потім потрібно було розказати за 1 хвилину яскраві моменти про одне одного, а потім презентувати. З тих всіх дівчаток пройшло кілька. Потім потрібно було себе представити, розказати щось про себе, що би зацікавило. Я тоді розповіла одну родинну історію.

Коли мама мене народжувала, вона хотіла хлопчика, і коли народилася я, вона дуже плакала. Люди кажуть, що у мене є манерність і жіночність - це все від мами. Дехто думає, що це награно, але це неправда. Я виховувалася з бабусею і з мамою. Чоловіків у моєму оточенні майже не було. Уся любов, ніжність, тендітність - це усе від моїх коханих жінок. Тому, можливо, цим я і зацікавила організаторів проекту «Холостяк».



Перед проектом я звернулася до астролога. Мені було цікаво, що там і як буде, чи варто іти на «Холостяк». Мені сказали, що не варто, нічого не чекає тебе там, але я ризикнула і пішла. Мені казали, якщо зроблю акцент на свою природність, можливо, це і дасть результат. Це перший такий мій досвід спілкування, уперше довелося таким поцікавитися. Ну я ризикнула і пішла, як воно там буде - далі подивимося.

Усі попередні стосунки дуже свідомі. Тобто не було ніколи такого «ай давай швидше, тому що так всі роблять». Останні мої стосунки насправді були прекрасними. Коли кажуть: «ти коханий», це про ті стосунки.



Але я не побоялася такої заяви, що в своєму житті ніколи не кохала. Кохали мене, але розуміла, що це треба завершувати, тому що дружби мало, щоб побудувати щось міцніше. Я скажу, що однозначно була симпатія. Але коли я зрозуміла, що людина ставиться до мене серйозно, то вирішила, що так не можна. Для мене це було дуже важко. Я була ініціатором розриву.

Поруч зі мною завжди були достойні чоловіки. І про жодного з них я не можу, сказати, що хтось мене скривдив чи ще щось. Вони мене вчать. Вони завжди мудрі, з ними завжди можна поговорити. Це важливо.




На першій вечірці «Холостяка» я дуже нервувала і не знала, чого чекати.
Розуміла, що кожен сам за себе. Я вирішила, що перший крок, перше враження – найважливіше. І ні в якому разі не опускала голову вниз, бо це вже фіаско. Неважливо, що в тебе всередині, важливо, як ти себе несеш. У цьому сезоні дуже красиві дівчата. Так як я великий поціновувач жіночої вроди, я обожнюю жіночу красу, а там вона зашкалює. Ну реально кожна дівчина красива! Кожна із них має щось в собі і наче дивлюсь наперед, розуміючи, що є дуже достойні дівчата. І практично всі ті, на кого я ставила ставки, пройшли.

Та перша ніч на проекті в емоційному плані була для мене жахливою. Я плакала, сміялась, ходила. 25 дівчат, один холостяк... Я дуже хотіла поспілкуватися з ним тоді, але не змогла цього зробити. На першій зустрічі я проявила себе доволі непогано, як на мене. І думаю, якщо йому сподобалось, то значить пройду далі. Ніколи не була в такій ситуації, коли вибирали мене. На проекті я розуміла, що назад дороги вже немає, треба йти. Я готова боротися, мені корона з голови не впаде.



У той вечір я нічого не розуміла. Коли настала церемонія троянд, було дуже холодно, але я нічого не відчувала: ні холоду, ні того, що вже ранок настав. Я просто стояла і чекала. На проекті кожен день - це несподіванка. Так і сталося, я отримала свою троянду і продовжила далі свій рух.

Я не вірю в кохання з першого погляду. Не можу сказати, що закохалася в Рождена. До проекту я була знайома з його творчістю. І, звісно, що я не знала, хто холостяк. Так, він доволі симпатичний. Мені сподобались його манери. Цікаво те, що ми спочатку почали спілкуватися на «ви». Симпатія відбулась відразу, я надіюсь, що взаємно. Цього як мінімум достатньо, щоб я захотіла надалі бути в проекті.



Обирає не тільки холостяк, обираємо і ми. Той день (коли було перше індивідуальне побачення з холостяком, - ред.) був найскладнішим для мене на проекті. Я пам’ятаю абсолютно все. Як зранку прокинулась, я втікала швиденько фарбуватися, щоб дівчата не бачили, як я переживала, коли дещо не вдалося. Тоді я реально думала, що поїду додому. Але коли я почала говорити якісь звичайні речі про себе, зрозуміла, що може щось піти на краще. І все-таки щось вимальовується, він іде мені назустріч. І правда, всі були в шоці від того, як закінчилося побачення. Я вийшла з кадру і плакала, плакала знімальна команда, бо це було дуже чутливе побачення. У той день зупинився час.



Я ніколи не борюся за ту троянду, на жаль, це всього лише символ. Але тільки ви обоє вирішуєте, що вам ще є куди розвиватися. І от саме в той момент, коли закінчилося побачення, коли я розуміла, що воно мало бути саме таким, я ж не отримала троянду на своєму побаченні. Але до кінця таки не знала, чи він дасть троянду на церемонії і чи захочу я її взяти.

Рождену більше сподобалися інші дівчата. Кожна з дівчат уже себе проявила і однозначно в багатьох є симпатія. І до когось вона є таки більшою, ніж до мене.

Холостяка важко підкорити, він не та людина, яка буде звертати увагу на стереотипні речі. Мені тим і цікаво, що він реагує не так, як інші чоловіки. Мені цікаво за нього боротися. Тому я готова дещо змовчати, дещо зробити не так, як всі дівчата. Хочу відкрити себе ще більше. Не знаю, наскільки мені це вдасться.



Він насправді цінує дуже прості речі. Не стратегії, плани, він цінує те, що у тобі є. Якщо ти плачеш чи нервуєш, кричиш – йому оце все подобається. Йому подобається справжнє, що він, власне, і шукає. Кажуть, що він хоче зняти зі всіх маски, я ж бажаю відкритися. Просто стільки критики стосовно того, як я грала, мовляв, я фальшивка і так далі… Так от, я думаю, що мені ще вдасться проявити себе і показати себе з інших сторін.

Я не приховую своїх емоцій і почуттів до дівчат. Кожна із нас, що казала на камеру, те і казала поза камерою. Ми як сварилися, так і мирилися. Тут немає ніякої фальші абсолютно. Я не бачу потреби це приховувати. Я не буду мовчати. В нас кожна дівчинка різка на слівце, тому за себе постояти поки зможу.



На цьому етапі секс поки не присутній на проекті. Такого не було, наскільки мені відомо. Це тільки перші тижні побачень, тому я надіюсь, що ще й не було поцілунків. Ще дуже маленький період пройшов, є симпатія. І її достатньо поки. Я думаю, що секс може бути, але на пізніх етапах.



У нас дуже інтелектуальний сезон. З кожною з дівчат є про що поговорити. Про кожен конфлікт ми можемо поговорити або покричати (сміється, - ред.). Але до бійок діло не доходило. Я відчуваю конкуренцію, і це відчуває кожна. Можливо, хтось боїться про це сказати, але правильно. Жіноча конкуренція є, кожен відчуває свої недоліки. Але це не проект, де потрібно показувати свої слабкі сторони. Кожен буде показувати лише найкраще.

Я не буду боротися за холостяка, якщо покину проект. Стосунки не побудуються, якщо цього хоче хтось один. Це провал. Я вважаю, що це приниження для дівчини, боротися за чоловіка ще раз, почувши «нам не по дорозі».

Рожден дуже достойний. Але якщо не доля,то не доля.

Мабуть, життя глузує з мене, бо проект – це такі випробування. І от реально гарем. Кожен із нас знав, які умови цього проекту, і кожен із нас свідомо йшов, ніхто нікого не змушував. До цього з часом звикаєш. В один момент стирається грань між реальним життям і проектом. Я вважаю, що «Холостяк» - це маленьке життя. Ти розумієш, що камера – твій найліпший друг, вже не боїшся щось сказати, почуваєш себе комфортно і вважаєш нормальним те, що є дівчата, навіть за ними сумуєш.
Якби мені хтось сказав, що я коли-небудь піду на проект, я би ніколи не повірила.

Я прийшла на "Холостяк", щоб змінитися. Йшовши на проект, я не знала, що я роблю, чи правильно я роблю, хто я взагалі. У 21 рік я не знала, хто я. Маса страхів, які ховала за «а-ля впевненістю». Я прийшла туди змінитися, поборотися зі своїми страхами, з собою. І зараз, читаючи коментарі, які всі пишуть, розумію, що це випробовування, тому що з 49-ти тільки один хороший. І пишуть те, що некрасива, що "дєшовая певічка", навіщо взагалі прийшла… Це важко. У цьому, певно, моя сила, бо я хочу це все побороти. Як мінімум проект зруйнував мої комплекси, деяку невпевненість в собі, мої страхи, дав мені віру в себе. Це мій шлях, і я буду йти до тих пір, поки буде сила.

Спілкувалася Ольга ЗЕЙЛИК
Фото Ірини КАБАНОВОЇ та з архіву прес-служби телеканалу СТБ


Передрук заборонений

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні